- הוסף לסימניות
אצלי כןכאבי עיניים גם נכללים בחבילה?
כי מאז שיצאתי חיובית - אני מרגישה כאבים באיזור העיניים
אשמח לדעת אם מישהו חווה את זה גם
זה כאב מתחת לעיניים
או מעל בין העין לגבות
אצלי כןכאבי עיניים גם נכללים בחבילה?
כי מאז שיצאתי חיובית - אני מרגישה כאבים באיזור העיניים
אשמח לדעת אם מישהו חווה את זה גם
גם אני עם כאבי עיניים ושרירים, ועכשיו גם חוסר טעם [בפה, לא בחיים...].רפואה שלימה!!!!!!!!
כל פעם מתגלים עוד תסמינים חדשיםלא ראיתי שמזכירים את כאבי העיניים כסימפטום?
מיץ זנגביל חצי כוס ביום, והרבה כורכום,האם כאבי ראש אחוריים עם לחץ חזק פנימי זה נורמלי לקורונה?
בעלי מתפוצץ מכאבים.
האם צריך לפנות למרפאה או שזה נורמלי?
והאם ניתן לקחת את כל המשככי כאבים?
בדיוק מה שהרגשתי, כנראה שזה נורמלי,האם כאבי ראש אחוריים עם לחץ חזק פנימי זה נורמלי לקורונה?
בעלי מתפוצץ מכאבים.
האם צריך לפנות למרפאה או שזה נורמלי?
והאם ניתן לקחת את כל המשככי כאבים?
אמרו לי ללכת לחוף הים.. לא ידוע לי אם נכוןיש דרך לחדש את חוש הריח / הטעם?
עוד מישהו אמר לי להיות בשמש...אמרו לי ללכת לחוף הים.. לא ידוע לי אם נכון
אבץיש דרך לחדש את חוש הריח / הטעם?
על משהו מכל זה יכול מישהו להעיד פה "מהנסיון"?אבץ
זרעי חילבה
בצל חתוך על העקב לשלוש שעות
מה זה אומר בדיקה ביתית?קורונה- כבר שבועיים עם תסמינים של צינון ,שיעול וחולשה ,
בבדיקה ביתית נמצאה תשובה חיובית,
בימים האחרונים התווספו לתסמינים גם כאבי ראש אחוריים די חזקים
מישהו מכיר את התופעה? שבועיים זה לא תקופת זמן ארוכה מידי להרגיש כך? מתי זה עובר??
כל מידע יעזור, תודה
בדיקת קורונה פרטית שלא מדווחת למשרד הבריאות ...מה זה אומר בדיקה ביתית?
חבל לדאוג גם אם זה קצת לוקח זמן בסוף זה עוברהדף הזה שצורף למעלה גורם לי לדכאון
במיוחד התסמינים של הקרשיות בדם והארוע מוחי והבעיות לב
עכשיו צריך גם להתמודד עם הקורונה וגם לחיות בפחדים מה יהיה אחריה?
מאיפה משיגים?בדיקת קורונה פרטית שלא מדווחת למשרד הבריאות ...
התקשרו אלי מהמספר הזה עם הודעה שיש להם בדיקות - 0722378494מאיפה משיגים?
שמש נותנת ויטמין D שעוזר להתגבר על הקורונהעוד מישהו אמר לי להיות בשמש...
שווה להיות מדווח מסיבה פשוטה אם שלילי מה טוב ואם חיובי אין יותר בידודים אח"כמאיפה משיגים?
וגם, אם אתה מדווח, אתה מכניס את כל המשפחה לבידוד, וככה לא משעמם לך לבד בבית...שווה להיות מדווח מסיבה פשוטה אם שלילי מה טוב ואם חיובי אין יותר בידודים אח"כ
וגם עניין של אחריות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //