- הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה-
האם ידוע קשר בין פריחה שנראת ומרגישה כמו עקיצות יתוש מפוזר בגוף, לבין קורונה?
זה יותר נשמע כמו אורטיקריה מאשר כמו קורונה....שואלת בשביל חברה-
גם אצלינו הוא ביקריש עכשיו וירוס שגורם לפריחה בכל הגוף. לא קשור לקורונה. לבת שלי היה חום 3 ימים ואח"כ פריחה והרופא אמר שיש כרגע וירוס כזה מסתובב שזה המאפיינים שלו. גם חברה שלי אמרה שהיה לכמה ילדים שלה.
זה אדמדמת.יש עכשיו וירוס שגורם לפריחה בכל הגוף. לא קשור לקורונה. לבת שלי היה חום 3 ימים ואח"כ פריחה והרופא אמר שיש כרגע וירוס כזה מסתובב שזה המאפיינים שלו. גם חברה שלי אמרה שהיה לכמה ילדים שלה.
לאו דווקאזה אדמדמת.
בעלי עם קורונה- היו לו גירודים בכל הגוף,
לא ידענו שזה קשור...
זו תופעה שלא קרתה לו אף פעם, כך שסביר שזה קשור,גם עכשיו אתם כמובן לא יודעים שזה קשור.
העובדה שלמישהו יש תופעה כלשהי במקביל לקורונה לא הופכת את התופעה לסימפטום של הקורונה.
יש צורך בהרבה מקרים דומים בשביל להפוך תופעה מסויימת לתסמין.
פריחה עם או בלי חום?זו תופעה שלא קרתה לו אף פעם, כך שסביר שזה קשור,
להגיד שבדיוק היה לו משהו נוסף חריג זה קצת מופרך...
זו תופעה שלא קרתה לו אף פעם, כך שסביר שזה קשור,
להגיד שבדיוק היה לו משהו נוסף חריג זה קצת מופרך...
פריחה עם או בלי חום?
איזה סוג פריחה?
הקטנים שלי עם פריחה ואני בלחץץ
היה לו גם חום,פריחה עם או בלי חום?
איזה סוג פריחה?
הקטנים שלי עם פריחה ואני בלחץץ
בכל זאת צריך קצת יותר אנשים שחלו בקורונה וסבלו גם מגרד בכדי לטעון שזה קשור.
העובדה שזה קרה לו בפעם הראשונה במקביל לקורונה - עדיין רחוקה מאד מכדי להוכיח קשר.
זה לא אומר שזה בוודאות של 100 אחוז לא קשור .
אותם אנשים שהתלוננו בהתחלה על אובדן חוש הטעם והריח גם כן היו בודדים בתחילה עד שנקבע בסוף שזה סימפטום מובהק של המחלה.
לעת עתה ולמרות שיש כבר מליוני חולים בעולם - לא ידוע על קשר בין גרד לקורונה. אין הרבה אנשים שסובלים מגרד בזמן הקורונה.
כך שלטעון שגרד הוא תסמין של קורונה על סמך אדם אחד מתוך מליונים - זה ממש ממש מופרך.
או איך ציטטה פעם מישהי את הד"ר שטיין?? היום הכל תסמיני קורונה חוץ אולי מציפורן חודרנית.
יש רשימה מפורטת של תסמינים נפוצים. תסמינים נפוצים פחות ותסמינים נדירים
וזה על סמך מידע ממדגם של מליונים.
גרד לא מופיע שם בשום צורה.
בדיוק.הם מכנים את הכל אדמדמת בשביל להרגיע את הפציינט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //