- הוסף לסימניות
בינתיים הכל כרגיל ומחר הגר"ח יעשה ישיבה עם הגרי"ג והם יכריעו בענין.מישהו יודע מה עם הישיבות???
הרבנים אמרו משהו ???
בינתיים הכל כרגיל ומחר הגר"ח יעשה ישיבה עם הגרי"ג והם יכריעו בענין.מישהו יודע מה עם הישיבות???
הרבנים אמרו משהו ???
זה מה שפורסם בסביבות 19:00:חברים נא להירגע אם יהיה עוצר יהיו חיבים להודיע את זה מראש ארבעה ימים אז גם אם יש עוצר יהיה זמן להתארגן
לא נכון!!!מישהו יודע האם זה נכון שכל הישוב קרית יערים בהסגר
האיראינים גם אם הם רוצים עכשיו לצאת לתקיפה הם לא יוכלים כי כל ראשי הזרועת הביטחון שלהם חולים במחלת הקרונהאם האיראנים שנמצאים על הקרשים יחליטו שהם רצים לפצצה מה שלא מופרך בכלל אז ישראל תלך על תקיפה גם אם זה לא זמן אידאלי לעשות זאת אך לדעתי דוקא בעתוי הזה ראוי לעשות כזה מהלך אם הוא מוכרח.
מקור?*- דיווח: נשיא ברזיל בולסונארו מת כתוצאת ממחלת הקורנה
האם זה ה''ישועה'' שאתה מצפה אליה כ''כ ?אם האיראנים שנמצאים על הקרשים יחליטו שהם רצים לפצצה מה שלא מופרך בכלל אז ישראל תלך על תקיפה גם אם זה לא זמן אידאלי לעשות זאת אך לדעתי דוקא בעתוי הזה ראוי לעשות כזה מהלך אם הוא מוכרח.
זה כבר מיום שישי לפחותאשתו של ראש ממשלת קנדה ג'סטין טרודו אובחנה כחולת קורונה, הוא אינו מראה סימפטומים למחלה. השניים ייכנסו לבידוד למשך 14 יום.
אני לא יודע כמי אני מאמין לסינים זה משטר שם אין להם חופש דיבור אזרח שיכתוב שם מילה לא במקום השלטונת יהרגו אותובסין אומרים שבערים החמות אחוזי המחלה יורדים ואפשר לראות פה במפה שבמדינות החמות אין כמעט נדבקים (וגם מי שכן יכול להיות שבא מחו"ל) אז אין מה לדאוג בעזרת ה' לאחרי פסח
אבל בכל הכדור הדרומי שעכשיו קיץ אין כמעט חוליםאני לא יודע כמי אני מאמין לסינים זה משטר שם אין להם חופש דיבור אזרח שיכתוב שם מילה לא במקום השלטונת יהרגו אותו
עד 10 משתתפים, ושמירה על מרחק של שני מטר ביניהם...אני עושה קורס של פיתוח קול בבית, מותר לי להמשיך אותם בתקופה הזאת?
אני לא יודע מה יש בכדור הצפוני או בכדור הדרומי אני יודע דבר אחד שהסינים שקרנים ואסור להאמין להםאבל בכל הכדור הדרומי שעכשיו קיץ אין כמעט חולים
ודרך אגב יש בכל מקום חולים גם באפריקהאבל בכל הכדור הדרומי שעכשיו קיץ אין כמעט חולים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //