למה הם צריכים להיות מעוצבים?איפה מעצבים קורות חיים
באיזה אתר
באתרים שהסתכלתי וגם בקאנבה הקוח נראים מעוצבים מעבר למסמך וורד...למה הם צריכים להיות מעוצבים?
מספיק מסמך WORD רשמי שכתוב טוב ומסודר
בצורה קריאה וברורה
אל תשלחי בוורד. זה לא מקצועיבאתרים שהסתכלתי וגם בקאנבה הקוח נראים מעוצבים מעבר למסמך וורד...
חשבתי שיש איזה מקום לעיצוב קל
בקאנבה התבניות הם לאנגלית
אבל אנסה שם גם
תודה!
לא תמיד נכון. הרבה פעמים צריך דןןקא וורד. ממליצה פשןט להתייעץ עם מקומות כמו כיוון, יש להם גם תבנית לקורות חיים...אל תשלחי בוורד. זה לא מקצועי
את יכולה לכתוב בוורד ולעשות יצא ל PDF
לזה בדיוק התכוונתיבעיניי, קורות חיים מעוצבים בצורה נקייה ומקצועית בהחלט משדרים יותר רצינות והשקעה.
יש כמה אתרים (אני מצרפת קישורים לא מניסיון) שמאפשרים לעצב קורות חיים בצורה יפה ומסודרת בכמה שקלים בלבד, וזה ממש שווה בעיניי.
![]()
כתיבת קורות חיים - בחינם ובמהירות | Resumaker
כלי לכתיבת קורות חיים בחינם, מאפשר ליצור קורות חיים מרשימים במספר דקות. השתמשו בו עכשיו ותראו באיזו קלות תכינו קורות חיים מקצועיים, שלחו אותם למשרות עוד היום!www.resumake.co.il
TAZOOZ - כתיבת קורות חיים מעולים במהירות, בחינם
www.tazooz.co.il![]()
תבניות ועיצובים ליצירת קורות חיים מדוייקים
בחרו את התבנית הטובה והמתאימה ביותר ליצירת קורות חיים מעוצבים ומקצועיים והשיגו את המשרה הבאה שלכם בקלות! CVwizard - מגוון ענק של תבניות ועיצובים ליצירת קורות חיwww.cvwizard.com
בתור אחת שמקבלת הרבה קורות חיים המעוצבים מעצבנים לקרואבעיניי, קורות חיים מעוצבים בצורה נקייה ומקצועית בהחלט משדרים יותר רצינות והשקעה.
יש כמה אתרים (אני מצרפת קישורים לא מניסיון) שמאפשרים לעצב קורות חיים בצורה יפה ומסודרת בכמה שקלים בלבד, וזה ממש שווה בעיניי.
![]()
כלי לכתיבת קורות חיים בחינם, מאפשר ליצור קורות חיים מרשימים במספר דקות. השתמשו בו עכשיו ותראו באיזו קלות תכינו קורות חיים מקצועיים, שלחו אותם למשרות עוד היום!www.resumake.co.il
www.tazooz.co.il![]()
תבניות ועיצובים ליצירת קורות חיים מדוייקים
בחרו את התבנית הטובה והמתאימה ביותר ליצירת קורות חיים מעוצבים ומקצועיים והשיגו את המשרה הבאה שלכם בקלות! CVwizard - מגוון ענק של תבניות ועיצובים ליצירת קורות חיwww.cvwizard.com
מצד שני כשקיבלתי מסמך וורד (או שסגרו פידיאף)בתור אחת שמקבלת הרבה קורות חיים המעוצבים מעצבנים לקרוא
אני אוהבת קו נקי ומינימליסטי
בעיניי, קורות חיים מעוצבים בצורה נקייה ומקצועית בהחלט משדרים יותר רצינות והשקעה.
![]()
www.tazooz.co.il
כתבתילא הבנתי מי מהם בחינם? גם התשלום נראה תשלום חודשי??
מצרפת קישורים לא מניסיון
כנראה מי ששולח ככה קו"ח לא מתקבל לעבודהלא הבנתי מי מהם בחינם? גם התשלום נראה תשלום חודשי??
התכוונתי לא לעיצוב גרפי עם צבעים וצורות, אלא יותר לטיפוגרפיה,בתור אחת שמקבלת הרבה קורות חיים המעוצבים מעצבנים לקרוא
אני אוהבת קו נקי ומינימליסטי
זה מה שאני גם רוצה לעשותהתכוונתי לא לעיצוב גרפי עם צבעים וצורות, אלא יותר לטיפוגרפיה,
כלומר, לסידור ועימוד יפה של הטקסט עצמו בצורה נקייה ומקצועית,
כמו בדוגמה המצורפת.
צפה בקובץ המצורף 2101210
צפה בקובץ המצורף 2101211
זה מה שאני מחפשתאני כן עצבתי קורות חיים- מאוד עדין באיזה אתר (אני לא זוכרת את שמו) עלה לי 40 ש"ח. זה היה שווה!!
קודם הם נותנים לך את התבנית המסודרת ואת מכניסה נתונים, העיצוב יצא עדין ונקי.
ועוד משהו.. פעם ראשונה שקבלתי מחמאה מ'איך עצבת יפה את הקורות חיים'.. הייתי בראיון והמראיין מאוד התלהב ושאל איך עושים את זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //