תני לנשום קצת....למי כבר יש? תתחילו להעלות...
אחותי כבר ראתה בחנויות...
לגמרי!תני לנשום קצת....
עד שתנשמי תאזל הקולקצייה מהמדפים, מנסיון של שנים עברו...
תני לנשום קצת....
חחח ממש הכנסת אותנו לאווירה..לגמרי!
וחבר'ה, העונה בלי חטיפות!
לקנות בנחת...
אוף, אין לי כח.
דחוף להשלמת סט!!! מי ראתה בקידישיק את השמלה X במידה Y????
אני יודעת.. התכוונתי לאיזה מרווח נשימה בין סוף החופש לתחילת החגים על כל המשתמע..עד שתנשמי תאזל הקולקצייה מהמדפים, מנסיון של שנים עברו...
נראה לי שבוע הבא כבר מאוחר...אני יודעת.. התכוונתי לאיזה מרווח נשימה בין סוף החופש לתחילת החגים על כל המשתמע..
מבטיחה לנשום רק עד שבוע הבא
חח שבוע הבא אני קופצת לקלחת..
רק אני לא מוצאת את המידות שאני צריכה בסוף עונההתעוררתם מאוחר חברה, עדיף לקנות בסוף העונה בחורף שהיה,
אני תמיד קונה בסוף עונה וחוסכת המוןןן
מי שחסר לו על מה לבזבז את הכסף שיקנה בטרום עונה.
אז לפחות לכי השבוע ותקבלי יחס של מלכה.רק אני לא מוצאת את המידות שאני צריכה בסוף עונה? וגם הדגמים שנשארים לסוף עונה בד"כ לא מהמוצלחים לטעמי..
הסוף עונה הוא מאוד מוקדם בד"כרק אני לא מוצאת את המידות שאני צריכה בסוף עונה? וגם הדגמים שנשארים לסוף עונה בד"כ לא מהמוצלחים לטעמי..
בחנויות הבני ברקיות אין הנחות עד חנוכה לפחות וגם אז עושים 40% מהמחיר הגבוההסוף עונה הוא מאוד מוקדם בד"כ
בגלל שמתחילים עכשיו בקיץ אץ עונת החורף, אחרי חודש כבר יורדים המחירים ואחרי החגים אפשר למצוא הנחות מטורפות של 70%, ככה שזה עדיין תחילת עונת החורף האמיתית
לסוכות לכבוד החג.מנסה להבין..
השבוע אתן קונות קולקציית חורף לכסלו??![]()
אוישש אל תגידו לי שבסוכות הולכים עם קטיפות ופרוות... עדיין חמים אזלסוכות לכבוד החג.
אצלינו מחדשים בחג, לא משנה הטמפרטורה. (השנה אמור להיות ממש לא קייצי בסוכות)אוישש אל תגידו לי שבסוכות הולכים עם קטיפות ופרוות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים