- הוסף לסימניות
מזרן ספוג רגיל וסטנדרטי של פנימיות
המחיר הוא מחיר טוב
מה הכוונה מזרון ספוג
אין לו את 2 השכבות הקשיחות מ- 2 הצדדים ?
ז.א. שעם הזמן שוקע ?
ומה הכוונה מחיר טוב ? מוזל משמעותית ? מה המחיר שלו בשוק ?
מזרן ספוג רגיל וסטנדרטי של פנימיות
המחיר הוא מחיר טוב
אני קניתי שנה שעברה לחדר ילדים, אני מרוצהלמישו יש נסיון עם המצעים שלהם?
קשה להתרשם מהתמונה המניאטורית שיש שם..
בשנים האחרונות לכל חברות מוצרי החשמל יש בכל עיר "תחנות שירות", והמוכר שמכר לך לא מתעסק עם זה בכלל.קחו לתשומת ליבכם, כי האחריות למוצרים אינה של משנת יוסף, אלא בתחנות שירות של היבואן.
גם אם המוצר שקניתם במשנת יוסף לא עבד כלל, הם שולחים לתחנת השירות.
(בניגוד לחנות שמחליפה את המוצר ועומדת מול הספק).
מניסיון, לא שווה את ההבדל במחיר.
לי יש כמה שנים, סט לחדר בנות וזה כמו חדשלמישו יש נסיון עם המצעים שלהם?
קשה להתרשם מהתמונה המניאטורית שיש שם..
כן מחזיק יפה מעמד ב"הלמישהו יש ניסיון עם הבובת לטקס דמוי ניויורק?
מידיעה גם במשנת יוסף אם המוצר לא עבד מיד בשעת הקניה הם מחזירים את הכסףבשנים האחרונות לכל חברות מוצרי החשמל יש בכל עיר "תחנות שירות", והמוכר שמכר לך לא מתעסק עם זה בכלל.
אם המוצר לא עבד בכלל (תוך 14 יום לקניה) אז החנות חייבת לקבל אותו בחזרה (וזה אולי החיסרון במשנת יוסף)
אם זה אותו דגם שמכרו במשנת יוסף בחודש אייר - בעלי מרוצה ממנו מאוד.למישהו יש ניסיון עם המכונת תספורת?
ואני קניתי כמה שעוני שבת מכניים בחנויות, וכולם נהרסו (גם יקרים), קניתי במשנת יוסף לפני שנה (או יותר) שעון שבת מכני ליומיים (לפלטה, ושלא תבשל אותי לקראת סוף השבת שוב), ומחזיק ברוך ה' יופי יופי.קניתי שעון שבת פשוט במכירה של סוכות בשנה שעברה.
נהרס כבר. ללא שימוש משמעותי.
אפשר גם לקנות שתי קטנים או שחיבים לקנו את הבסיס?לי יש. אני מרוצה. עומדים לי במרפסת שרות חמישה כאלה אחד ע"ג השני. כל אחד מכיל בערך כמות של מכונה. לי זה ממש נוח. יש לכל סל 2 ידיות שאפשר להשאיר בצדדים או לקפל פנימה וכך "להרכיב" עליו את הסל הבא.
אגב- ראיתי את זה בהרבה חנויות טמבור, את יכולה לנסות לבדוק. אבל המחיר של משנת יוסף ממש נמוך.
אז המחיר זהה לזאפ אם ככה?!זה לא זה.
זו המקדחה:
![]()
חוות דעת מקדחה Bosch GSB1300 בוש - זאפ השוואת מחירים
לא קונים מקדחה Bosch GSB1300 בוש לפני שקוראים חוות דעת. היכנסו, קראו 1 חוות דעת וביקורות על מקדחה Bosch GSB1300 בוש ועשו בחירה נבונה. באתר zap השוואת מחירים תמצאו את כל הכלים לצרכנות נבונהwww.zap.co.il
מגדל פיזה - יש לי לא ממשנת יוסף אז לא מכירה את האיכותמישהו מכיר את המשחקים: קמיסדו, מגדל פיזה ואנומיה (האדום)? וגם- יצא למישהו להתנסות במגנטים שלהם? לא זיהיתי את החברה..
אכן זה רק ספוג ללא השכבות הקשיחותמה הכוונה מזרון ספוג
אין לו את 2 השכבות הקשיחות מ- 2 הצדדים ?
ז.א. שעם הזמן שוקע ?
ומה הכוונה מחיר טוב ? מוזל משמעותית ? מה המחיר שלו בשוק ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים