- הוסף לסימניות
לא.גם בקיינעס אתה שם פעמיים?
כי קיינעס צפוף ונפוח, אין לו את המרווחים שיש ברפיה.
זה אמנם מרווחים דקים, אבל בשמש הם משקפים כפולות ממרחק.
לא.גם בקיינעס אתה שם פעמיים?
דיברתי במפורש על הסט של 6 בחבילה
מכיל מכונה אחת בערךלאיזה כמות זה מספיק?
לא חייבמישהו יודע אם כשקונים את הסל כביסה חלון נמוך 4 יחידות צריך לקנות גם בסיס ?
אף אחת?הסירים של פאוור - משיהי התנסתה בהם?
הם טובים ?
האם יש מעלה לגדולים?לא חייב
לי בבית יש 4 קטנים בלי בסיס (עכשיו הזמנתי את הבסיס כי בדכ אני צריכה שניים גדולים, עכשיו יהיה לי את הבסיס ואת העליון שהוא לא מוגבל במקום)
הרעיון של הסלסלאות האלה שהן ממיינות את הכביסה לפי מכונות. יש מכונות שמתמלאות מהר יותר והסלסלאות הקטנות לא מספיקות לכל הכביסההאם יש מעלה לגדולים?
בקצת כובד והרבה תזוזות הם נשברות...בנוסף, לסלסלת הבסיס יש גלגלים וכך ניתן להזיז בקלות את הסלסלאות ממקום למקום
אצלי כששמתי יותר מ-2 קופסאות קטנות מעל הגדולה עם הגלגלים היא אבדה שיייווי משקלבקצת כובד והרבה תזוזות הם נשברות...
יש לי סלסילה שהיא כולה מחוררת- רשתמה דעתכן, הסלסילות האלו נראות חזקות?
חיכיתי למכירה הזאת, אבל מרגיש לי שדופן הסלסילה מחוררת מדי. יותר חורים מדופן...
האם עוד מישהי חושבת כמוני?
צפה בקובץ המצורף 952080צפה בקובץ המצורף 952080
לא יודעת חברה.איך המצעים שלהם?
לא חייב
לי בבית יש 4 קטנים בלי בסיס (עכשיו הזמנתי את הבסיס כי בדכ אני צריכה שניים גדולים, עכשיו יהיה לי את הבסיס ואת העליון שהוא לא מוגבל במקום)
זה אחד אחרי השני.איך מזמינים גם את הבסיס . זה מוצר נפרד שלא כלול ואם כן איך הם קוראים למוצר?
שימי לב בקטלוג יש סלסלה אחת עם גלגלים שאפשר להניח אותה למטה ומעליה את שאר הסלסלאות הקטנות יותראיך מזמינים גם את הבסיס . זה מוצר נפרד שלא כלול ואם כן איך הם קוראים למוצר?
טוב, האמת שאין לי כרגע את הבסיס עם הגלגלים אז אין לי ניסיון...בקצת כובד והרבה תזוזות הם נשברות...
לי יש בבית סירים של חברה הזואף אחת?
לא, זה נימצא במארז שקוףמשהו לא ברור פה...
בקופסא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים