גם מבחינת האוכל?נכתב ע"י עץ תפוח;2336524:אך ורק קיבוץ לביא . הרמה הרבה יותר גבוהה מכל הבחינות
החיסרון שם שאין בריכה בחורף.נכתב ע"י פיצצ;2336532:רק כינר הכי טוב השירות האוכל הכול הכי טוב שם
האוכל שם בסגנון מזרחי?נכתב ע"י חושם;2336575:בלביא האוכל עוקף בסיבוב הרבה מלונות 5 כוכבים
נכתב ע"י חני איסחקוב;2336637:מעניין אותך תוכניה? תבררי. כי לפי מה שזכור לי בלביא.. הגג של התוכניה זו מכירת מזוזות יודאיקה...
פסנטרן בשירי ארץ ישראל וכו'.
החויה האישית שלי זכורה לטובה יותר מכינר.
אני מתעניינת דוקא על אמצ"שנכתב ע"י רחלי7613;2336665:שבת אני ממליצה על קיבוץ לביא, הרבה יותר טוב מכינר.
וביום חול?נכתב ע"י רחלי7613;2336665:שבת אני ממליצה על קיבוץ לביא, הרבה יותר טוב מכינר.
את מתכוונת שהאוכל שם לא משהו? (אמצ"ש)נכתב ע"י brur;2336636:בלביא
אבל אם את מחפשת אוכל מיוחד שלא תאכלי בבית וכ"ו זה לא המקום
אוירה שבתית מעולה
נכתב ע"י ירושלמית0;2336507:אם יש למישהי תמונות של קיבוץ לביא אשמח מאוד לראות.
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים