לעבעדיקייט
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לפני שמלכלכים, בדקתם נתונים?משום מה רק לי יש ריאקצה מכל העסק הזה?
כל מיני מכירות כמו 4 המינים כאילו מסובסד של ר' ישעילה וזה בכלל לא מסובסד אלא כמה אתרוגים
ועכשיו השקעה מטורפת בכל העיתונים והמיילים והרשת
לפני שמלכלכים, בדקתם נתונים?משום מה רק לי יש ריאקצה מכל העסק הזה?
כל מיני מכירות כמו 4 המינים כאילו מסובסד של ר' ישעילה וזה בכלל לא מסובסד אלא כמה אתרוגים
ועכשיו השקעה מטורפת בכל העיתונים והמיילים והרשת
הצעת פרסום חדשה שצריך לבחון במערכת היא כדלהלן:
- שליחת הודעה לכל המשתמשים
- פתיחת אשכול בנושא ההטרדה בפרטי
- לשים פרסומת בראש האשכול - זהו
* הגיע הזמן לנעול אותו(◍•ᴗ•◍)
היום הבנתי את המשמעות של 'למילה הכתובה אין מנגינה',הבנתי. כל שאר הניקים כאן הם לא שמחים ומאושרים לתרום, ולא אומרים לילדים איזה כייף שהקב"ה זיכה אותנו להיות בצד הזה של הדלת וכו' וכו'. חוץ מ...
סליחה! אבל אף אחד כאן לא אמר שיש לו בעיה ח"ו לתת צדקה. הביקורת היתה על הצורה. ניהול האתר הסבירו. והכל בא על מקומו בשלום. אין שום סיבה לכתוב בצורה כזו!
דווקא נראה ונשמע נכון, והוא ביקש את המתנה בדיוק באותו יום שהארגון (שכיום ידוע שהוא עובד שם) פרסם אותו...אהבתי! חתיכת קונספירציה עסיסית..
את בסדר גמור.היום הבנתי את המשמעות של 'למילה הכתובה אין מנגינה',
כלומר, כאשר את מוציאה מהפה משפט, יש למשפט מנגינה, וניתן להבין האם כוונתך לזלזל, או לשבח או להעיר או להאיר,
אך במילה הכתובה הפרשנות ניתנת באופן עצמאי.
לא הייתה לי שום כוונה לחשוב שמישהי לא אוהבת לתרום או ליתן צדקה,
כל כוונתי הייתה שגם הדרך לשלוח הודעות לתרומות מקובלת בעיני,
וצר לי אם מישהי חשבה אחרת.
אם הפרסום מאושר - הוא בסדר כל זמן שהוא בגדר פרסום.שמחתי להיכנס אחרי שראיתי את ההסכמה של ניהול האתר בעניין.
גם אני נלחצתי....
הכל בסדר. הניק עשה משו שהותר לו.
לפי דעתי כדאי כאן לעצור את המילים על אותו הניק, שעשה זאת עם אישור.
תודה רבה!
מסכימה איתך בכל מילהטוב, כשוך המהומה,
עכשיו הגיע תורי לענות לכולם.
קודם כל עובדות:
מאוד חימם את ליבי לקבל את עשרות הפידבקים החיוביים שקיבלתי
- כפי שכתבתי אני לומד בכולל הנ''ל
- מעבר לזה, אני גם משמש כרכז של הכולל, וכשיש לי הזדמנות להוקיר טובה, אני עושה זאת
- לכן כשנשאלתי אם אסכים לנסח מכתב שיישלח בשמי במסגרת פרסום מאושר בפרוג, עשיתי זאת בשמחה
- לכן גם כתבתי בהתחלה שאני לא מתרים לכולל
היה אף ניק שסיפר על ישועה גדולה שהיה לו בפרנסה, מצ''ב ההודעה.
לגבי צורת הפרסום,
כל אחד שגולש בפרוג חב הכרת תודה עמוקה להנהלה וא''צ אפילו להסביר למה
אין שום סיבה שההנהלה לא תוכל לפרסם בצורה המתאימה לה
כמו שבתחנות הרדיו דוחפים פרסום לפני תחזית מזג האויר, וגוגל ששולחים פרסומים ועוד עשרות דוגמאות.
היו כמובן כאלו שכעסו, אני מבין ומתנצל אם נגרם לכם אי נעימות.
ועוד מילה אחת על הבודדים שניאצו וכו'
עוד הרבה לפני התורה 'הוי דן לכף זכות' וכו', קצת אנושיות?!
לכאורה אתה צודקטוב, כשוך המהומה,
עכשיו הגיע תורי לענות לכולם.
קודם כל עובדות:
מאוד חימם את ליבי לקבל את עשרות הפידבקים החיוביים שקיבלתי
- כפי שכתבתי אני לומד בכולל הנ''ל
- מעבר לזה, אני גם משמש כרכז של הכולל, וכשיש לי הזדמנות להוקיר טובה, אני עושה זאת
- לכן כשנשאלתי אם אסכים לנסח מכתב שיישלח בשמי במסגרת פרסום מאושר בפרוג, עשיתי זאת בשמחה
- לכן גם כתבתי בהתחלה שאני לא מתרים לכולל
היה אף ניק שסיפר על ישועה גדולה שהיה לו בפרנסה, מצ''ב ההודעה.
לגבי צורת הפרסום,
כל אחד שגולש בפרוג חב הכרת תודה עמוקה להנהלה וא''צ אפילו להסביר למה
אין שום סיבה שההנהלה לא תוכל לפרסם בצורה המתאימה לה
כמו שבתחנות הרדיו דוחפים פרסום לפני תחזית מזג האויר, וגוגל ששולחים פרסומים ועוד עשרות דוגמאות.
היו כמובן כאלו שכעסו, אני מבין ומתנצל אם נגרם לכם אי נעימות.
ועוד מילה אחת על הבודדים שניאצו וכו'
עוד הרבה לפני התורה 'הוי דן לכף זכות' וכו', קצת אנושיות?!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים