יש שכונות ואיזורים שהיו אדומים יותר מאחרים.העמותות שמפעילות קבלו תקציב רגיל השנה.
לטענתם (כך אמרה לי הרכזת שמפעילה אצלינו בישוב) העודף מהסגרים הלך על קיטנת פסח (4 ימים...) לא צפוי להחזיר כסף כי הוא פשוט התאדה.
רק למען הסר ספק העובדות בצהרונים לא קיבלו שקל משכורת על הסגרים! מעניין עד כמה המידע נכון כי איך שאני יודע הם מקבלים לפי ימי הפעלה ולפי מספר ילדים שהיו כל יום בגן.העמותות שמפעילות קבלו תקציב רגיל השנה.
לטענתם (כך אמרה לי הרכזת שמפעילה אצלינו בישוב) העודף מהסגרים הלך על קיטנת פסח (4 ימים...) לא צפוי להחזיר כסף כי הוא פשוט התאדה.
אצלינו קיבלו החזרומה נסגר עם הצהרונים? 360 ש"ח לשבועיים? זה היה המחיר המלא לשלושה שבועות!
חוץ מהעוול והגזילה על הצהרונים שהיו מושבתים השנה חודשים! מישהו ראה שקל החזר? שנה שעברה? השנה?
שנה שעברה קיבלנו צהרון חינמי בקיטנה. לא החזיר את כל הימים, שלא לדבר על כך שלא שאלו אותי אולי אני מעדיפה את הכסף, אבל ניסו משהו. שתקנו והנה. השנה הפסדנו הרבה יותר ואפילו את זה לא קיבלנו.
איפה הכסף? לאיזה דפנות הוא נצמד?
איפה? איך? כמה?אצלינו קיבלו החזר
גובים אצלינו 50 לחודשאיפה? איך? כמה?![]()
יפה!גובים אצלינו 50 לחודש
שנה שעברה החזירו להורים על חודשים שלא היה
השנה שילמתי מאוחר אז הם קיזזו לי מראש
ז"א בחודשים XYZ לא היה צהרון אז תשלמי XXX כסף
וזה מיוזמתם לא אמרתי כלום
מי הגוף המבצע של הצהרונים אצלכם?גובים אצלינו 50 לחודש
שנה שעברה החזירו להורים על חודשים שלא היה
השנה שילמתי מאוחר אז הם קיזזו לי מראש
ז"א בחודשים XYZ לא היה צהרון אז תשלמי XXX כסף
וזה מיוזמתם לא אמרתי כלום
תבררי האם אישרו לקצץ יום קיטנהאצלנו גני בנות וגני בנים הקייטנה היא עד יב'אב
זאת החלטה רשותית ולא מוסדיתמי שדאג לזה - זה המנהלי מוסדות שמרחמים על הגננות שיעבדו רק עד ט אב...
לגננות אין גרם השפעה על הראשות... ליצחק גולדקנופף כן...מתוך עבודה במשרד. ויודע בוודאות שהעירה רצתה עד יד אב והגננות רצו עד ט' אב.....
מישהו קיבל את ה 69 ש"ח האלו?זו התשובה שקיבלתי מבית יעקב לכבי שאלותי על הצהרונים בקורונה והקיטנות המקוצרות בירושלים:
שלום וברכה,
במענה לפנייתך:
עפ"י הנחיית עיריית ירושלים ועפ"י תחשיב שהעבירה העירייה, סך ההחזר להורים בגין סגר קורונה עומד על 194 ₪ כאשר סכום של 125 ₪ יועד להפעלת הצהרונים בחופשת הפסח וסכום של 69 ₪ יוחזר להורים בחודש 7.21
קייטנות בחופשת יולי 2021 מופעלות לפי מתווה והנחיית רשות עיריית ירושלים. על פי המתווה שהועבר מהרשות לעירייה, הקייטנות בירושלים פועלות 11 ימים מתאריך 1.7.21 עד 15.1.21 לא כולל יום שישי.
בברכה והמשך יום טוב,
אני לא..מישהו קיבל את ה 69 ש"ח האלו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים