- הוסף לסימניות
משהו קצת שונה.
כי רציתי שילוב של טעמים ומרקמים. רך, פריך, מתוק, מלוח מעט, כייף!
בסופו של דבר, במבחן הביס, זה טעים.
וחורפי
למה חורפי? אהמ..... לא יודעת
אשמח שתעזרו לי להסביר למה
מה יש לנו שם?
חצי גליל בצק עלים שמשמש כבסיס, כאילו גזע של עץ...
בתוכו-
מוס שוקולד עם נגיעה של קפה, סילופים קטנים של קרם וניל, תלישות עוגה בחושה עם קינמון ורכיב סודי שכרגע אני לא יכולה לגלות מהו, אבל כל עוגה בחושה תתאים, פרוסות אגס מקורמלים, שערות קדאיף עם סוכר חום מעט מלח בתנור, ועלי שוקולד [שרציתי לאבק באבקת איבוק בצבע כתום ובורדו כדי לדמות שלכת, אבל הם נעלמו לי בנבכי הבלאגן שיש כאן כרגע...[שיהיה מובן, הבוקר שמתי אותם במקום שבטוח אזכור שהם שם...טוב, לא זוכרת איפה המקום הזה]
וזהו.
הביס של כל המרקמים יחד--- מיוחד באמת.
שילוב של מתוק עם מליחות מעודנת, פריכות ורכות.
מה עוד אפשר לבקש בביס של קינוח?
מתכון?
מוס שוקולד- איזה שתרצו
עוגה בחושה- כנ"ל
אגסים מקורמלים- שמים במחבת סוכר חום ומעליו פרוסות דקות של אגס. כשהסוכר נמס הופכים את פרוסות האגס לקרמול מהצד השני.
קרם וניל- אפשר קנוי, או להכין ביתי, העליתי מתכון בעבר.
שערות קדאיף- מעררבבים עם מעט שמן, סוכר חום ומעט מלח גס. אופים בתנור בגבשושיות להשחמה.
זהו.
אה, והאדום האדום הזה מהו?
סתם לתוספת צבע. וזה בכלל באשמת חוגים שיש אצלי בבית, ונשאר מהם אחרי שקישטנו כאן מלאאאאאאאא דונאטס. כדור שוקולד ממולא תות מצופה בדרז'ה אדום. קנוי, מיותר לומר, לא?
זהו.
הפעם באמת.
ושיהיה לנו חורף בריא.
ותמיד מתוק בפה.
והעיקר-
תמיד מתוק בלב.
כי רציתי שילוב של טעמים ומרקמים. רך, פריך, מתוק, מלוח מעט, כייף!
בסופו של דבר, במבחן הביס, זה טעים.
וחורפי
למה חורפי? אהמ..... לא יודעת
אשמח שתעזרו לי להסביר למה
מה יש לנו שם?
חצי גליל בצק עלים שמשמש כבסיס, כאילו גזע של עץ...
בתוכו-
מוס שוקולד עם נגיעה של קפה, סילופים קטנים של קרם וניל, תלישות עוגה בחושה עם קינמון ורכיב סודי שכרגע אני לא יכולה לגלות מהו, אבל כל עוגה בחושה תתאים, פרוסות אגס מקורמלים, שערות קדאיף עם סוכר חום מעט מלח בתנור, ועלי שוקולד [שרציתי לאבק באבקת איבוק בצבע כתום ובורדו כדי לדמות שלכת, אבל הם נעלמו לי בנבכי הבלאגן שיש כאן כרגע...[שיהיה מובן, הבוקר שמתי אותם במקום שבטוח אזכור שהם שם...טוב, לא זוכרת איפה המקום הזה]
וזהו.
הביס של כל המרקמים יחד--- מיוחד באמת.
שילוב של מתוק עם מליחות מעודנת, פריכות ורכות.
מה עוד אפשר לבקש בביס של קינוח?
מתכון?
מוס שוקולד- איזה שתרצו
עוגה בחושה- כנ"ל
אגסים מקורמלים- שמים במחבת סוכר חום ומעליו פרוסות דקות של אגס. כשהסוכר נמס הופכים את פרוסות האגס לקרמול מהצד השני.
קרם וניל- אפשר קנוי, או להכין ביתי, העליתי מתכון בעבר.
שערות קדאיף- מעררבבים עם מעט שמן, סוכר חום ומעט מלח גס. אופים בתנור בגבשושיות להשחמה.
זהו.
אה, והאדום האדום הזה מהו?
סתם לתוספת צבע. וזה בכלל באשמת חוגים שיש אצלי בבית, ונשאר מהם אחרי שקישטנו כאן מלאאאאאאאא דונאטס. כדור שוקולד ממולא תות מצופה בדרז'ה אדום. קנוי, מיותר לומר, לא?
זהו.
הפעם באמת.
ושיהיה לנו חורף בריא.
ותמיד מתוק בפה.
והעיקר-
תמיד מתוק בלב.
הנושאים החמים