איך יודעים איזה צבע של אבן לשים בכל מקום? יש מספרים? כיתוב?
יש מספרים בצד בתמונה עצמה, וכן מספר על כל שקית של יהלומים.איך יודעים איזה צבע של אבן לשים בכל מקום? יש מספרים? כיתוב?
אני פשוט מנסה להבין אם יתאים לבת 6 שעוד לא קוראת
יש מספרים בצד בתמונה עצמה, וכן מספר על כל שקית של יהלומים.
אה את צודקת פשוט אני קניתי תמונה בלי קאנוס אלא רק את הבד.עשיתי דף הוראות מסודר
ויש גם מקרא מפה
לא צריך לדעת לקרוא
הבן שלי מגיל 7 עשה ונהנה עד הגג
גם יתאים לבת 6
למה אנשים מתבלבליםאה את צודקת פשוט אני קניתי תמונה בלי קאנוס אלא רק את הבד.
הבנתי, תודה רבה על ההסבר.למה אנשים מתבלבלים
הבד הוא קנבס
וכשעושים מתיחה בפוטו
קוראים לזה מתיחת קנבס
בעצם בכל בד קנבס
אפשר לעשות מתיחה עם יש מספיק שוליים.
המלאכה שלי עשויה ע"ג בד קנבס איכותי עם שוליים לבן חלק.
(בד"כ במלאכות הללו יש מלא כיתובים ,תמונת המוצר, מקרא מפה וכו'. אני עשיתי דף נפרד)
לא עשיתי לו מתיחה מכמה סיבות:
אין סיבה לייקר את המוצר.
קשה מאוד לעשות מלאכה שזה על גובה (היד כואבת)
כל אחד יכול לבחור לעצמו צורת תילה אחרת
אפשר לתלות עם נעצים בצדדים /סיכות מהדק קיר
כמובן מתיחה בפוטו
אפשר למסגר וכו'
אז בעצם במחיר הזה נשארים עם עבודה על בד רופף של מחובר לכלום?הבנתי, תודה רבה על ההסבר.
שכחתי לכתובאז בעצם במחיר הזה נשארים עם עבודה על בד רופף של מחובר לכלום?
כמה עולה מתיחה בפוטו? [שמחברים את זה למסגרת עץ פנימית]
תני לי כווןשכחתי לכתוב
יש אפשרות של הדבקה על גבי קאפה/קרטון ביצוע עם דבק דו צדדי
לגבי מתיחה תלוי היכן את גרה
פשוט תשאלי בפוטו הקרוב אליך.
תני לי כוון
50 שח
יותר? פחות?
אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כמה אצטרך להוסיף אח"כ....
תודהפחות מ50
אלבומית פירסמה. 055-6770199יש איך לרכוש במודיעין עילית?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים