כל בצק שאתם יודעים להכין עם מילוי מתאים כאןאגב, מה הבצק?
פריך ודאי שלא יתאים כאן... (או שכן ואני טועה?כל בצק שאתם יודעים להכין עם מילוי מתאים כאן
אבל נראה לי שבפורום הפסקת אוכל יש לתת גם מתכון!כל בצק שאתם יודעים להכין עם מילוי מתאים כאן
גבינה
שוקולד
נקניקיה
תפוחים בקיצור הכל
לכן אני מנסה שוב ושוב לשאול מה הבצק...נראה מרשים ומגרה,
אבל נראה לי שבפורום הפסקת אוכל יש לתת גם מתכון!
אני למשל מחכה מאוד למתכון מדויק.
אחרת תצטרכו לשלוח לי תבנית אחת....![]()
לפעמים בשבילי זה יותר קל..אחרת תצטרכו לשלוח לי תבנית אחת....![]()
יודעים מה?לכן אני מנסה שוב ושוב לשאול מה הבצק...
לא הולך לי.
לא נראה לךנראה מרשים ומגרה,
אבל נראה לי שבפורום הפסקת אוכל יש לתת גם מתכון!
אני למשל מחכה מאוד למתכון מדויק.
חשבתי שזה מאחורינו ..גם לנו לא נחמד לאכוף.
גם אני חשבתי שהעניין הובהר על ידינוחשבתי שזה מאחורינו ..
כתבתי בכותרת ''קליעה''
לא ''מתכון לשטרודל תפוחים'' ללא מתכון
אם אני מראה מיקסר אני צריך לתת גם את הבצק שאני מכין בעתיד?
בכל אופן הבנתי, כשאני מציג שיטה זה לא מספיק צריך הכל לכתוב
ניקח בחשבון בפעם הבא, העיקר לא לריב שוב![]()
נשמח מאוד למתכון גם לבצק וגם למילית שטרודל תפוחיםחשבתי שזה מאחורינו ..
כתבתי בכותרת ''קליעה''
לא ''מתכון לשטרודל תפוחים'' ללא מתכון
אם אני מראה מיקסר אני צריך לתת גם את הבצק שאני מכין בעתיד?
בכל אופן הבנתי, כשאני מציג שיטה זה לא מספיק צריך הכל לכתוב
ניקח בחשבון בפעם הבא, העיקר לא לריב שוב![]()
היום כתבתי די והותר,נשמח מאוד למתכון גם לבצק וגם למילית שטרודל תפוחים
אם מחכים למחר... אז אני רוצה גם מתכון למילוי דמוי גבינה (שהיה פרווה כמובן)היום כתבתי די והותר,
מחר בלנ''ד
מה הכוונה דמוי גבינה?אם מחכים למחר... אז אני רוצה גם מתכון למילוי דמוי גבינה (שהיה פרווה כמובן)
מטעמי טבעונות?אם מחכים למחר... אז אני רוצה גם מתכון למילוי דמוי גבינה (שהיה פרווה כמובן)
ממש לא ,כי אני מעדיפה לעשות פרווה, אחרת לא יאכלו אצלי בשר....מטעמי טבעונות?
את שמה מילוי בתוך לחמניית שום? אשמח לפירוטאני עושה את אותו דבר בלחמניות שום...
יוצא אוורירי נורא והמילוי מתחלק טוב ומגיע לכל חלקי הלחמניה...
ת'אמת שאני לא מכין אף פעם "כמו גבינה"ממש לא ,כי אני מעדיפה לעשות פרווה, אחרת לא יאכלו אצלי בשר....
לחמניות שוםאת שמה מילוי בתוך לחמניית שום? אשמח לפירוט
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים