- הוסף לסימניות
מסכימה עם כל מילה.....נכתב ע"י ASUS;405613:לא נעים אבל אם לא הייתי צריך לתת ביקורת, הייתי מתעצל לראות את הקליפ עד הסוף... אז ככה בעריכה יש טעות בסיסית שאסור בקליפ שיהיה קטע יותר ארוך מ6 שניות, זה הופך להיות משעמם... לקוח ממוצע בשלב הזה היה סוגר את הקליפ, ולא היה זוכה לקרוא את הפרסומת שבסוף, בנוגע למסריט, הוא מאבד פוקוס הרבה פעמים, יש לו גם בעיה של שוטים חוזרים בגלל חוסר רעיונות לזוויות צילום, קליפ דורש הרבה זוויות, הרבה רעיונות, כי לפי העיקרון של ה6 שניות כדי שלא יהיו צילומים חוזרים על עצמם דבר שיגרום ללקוח להגיד טוב מיצינו, זה לגוון בצילום, דברים שהיו חסרים לטעמי בצילום, הייתי מצלם גם את הרגליים של הנגן איך שהוא דופק איתם על הריצפה בשביל המקצב, הייתי עושה צילום מלמעלה, צילום מאחוריו שיראו ממבט אחורי חצי מהפנים שלו וחצי מסך על האורגן, וכו' וכו' דבר אחד חיובי, היו בעריכה רעיונות נחמדים כמו ההשתקפויות והפיצול לשתי חלונות, ויפה שהאפקטים לא חזרו על עצמם יותר מידי, כמו כן האיכות של הסאונד היתה טובה
המצלמה מספיק איכותית לוידאו, (והמצלמות שהזכיר מאור עוד יותר טובות), אבל אני לא שולט בפוקוס ידני (שהוא היחיד שקיים במצלמה). המבנה מאומת זאת, באמת לא מתאים, אבל הכרטיס, 16GB, בהחלט מסוגל להחזיק את הוידאו שלי... (700MB לחמש דקות).נכתב ע"י ASUS;405657:אבל רק הערה קטנה... קנה מצלמת וידאו, אפילו ביתית מצלמת תמונות אינה מיועדת לוידאו גם אם היא יכולה לצלם וידאו, זה לא שייך אחד לשני, המבנה לא מתאים מה לעשות? או שהמצלמה לא תהיה מספיק איכותית לוידאו או שלא יהיה לך פוקוס אוטומטי כך או כך יש בעיות, תחזיק עליך תמיד מצלמת וידאו לכאלה מצבים, ועוד משהו... רחמים על הכרטיס זיכרון של המצלמה שלך...
נכתב ע"י maor700;405698:ASUS:"אבל רק הערה קטנה... קנה מצלמת וידאו, אפילו ביתית מצלמת תמונות אינה מיועדת לוידאו גם אם היא יכולה לצלם וידאו, זה לא שייך אחד לשני, המבנה לא מתאים מה לעשות? או שהמצלמה לא תהיה מספיק איכותית לוידאו או שלא יהיה לך פוקוס אוטומטי כך או כך יש בעיות, תחזיק עליך תמיד מצלמת וידאו לכאלה מצבים, ועוד משהו... רחמים על הכרטיס זיכרון של המצלמה שלך... "
זה אולי נכון במצלמות סטילס שאתה מכיר, יש מצלמות סטילס שהרבה מצלמות וידאו מהמקצועיות ביותר שהיו חולמות להגיע לאיכות וידאו של מצלמות סטילס, אני מדבר על הסדרה של Canon 1D, 5D, 7D
אתה מוזמן לראות שוטים של המצלמה ב וימאו.
http://vimeo.com/channels/canon5dmark2<!-- / message -->
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים