נשאר עודף, להכניס גם מכונת קפה?שלום
אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב מעדיפה עד 3500שח
דור 11 512GB ו16GB זכרון ראם
עדיפות לI7
הבנתי שבלנובו IDEAPAD פחות טוב,
מישו יכול להמליץ?
תודה רבה מראש!!!
יש בבני ברק שלנג מוכר מחשביםשלום
עדיפות לI7
מישו יכול להמליץ?
תודה רבה מראש!!!
למה?, אני קניתי עכשיו- דור 11 512GB (כמובן SSD) ו20GB ראם I5, לנובו ב 2,800.. כשתוספת ל I7 היתה כ500 שקל (לא רואה צורך ב I7..)נשאר עודף, להכניס גם מכונת קפה?
לא באמת , אין במחיר הזה כל כך הרבה דרישות, זה מתחיל ב 4,000
למה בעיקר אמור לשמש המחשב (word, גרפיקה, תכנות.. )?מישו יכול להמליץ?
אל תקנה יד 2 מחנויות מחשבים מנסיון מר גם כלכלית זה לא שווהיש בבני ברק שלנג מוכר מחשבים
כדאי דרך כאלו
אפשר לפנות אלי לייעוץ ומכירהשלום
עדיפות לI7
מישו יכול להמליץ?
תודה רבה מראש!!!
תודהלמה?, אני קניתי עכשיו- דור 11 512GB (כמובן SSD) ו20GB ראם I5, לנובו ב 2,800.. כשתוספת ל I7 היתה כ500 שקל (לא רואה צורך ב I7..)
למה בעיקר אמור לשמש המחשב (word, גרפיקה, תכנות.. )?
אפשר לדעת איפה קנית את זה?למה?, אני קניתי עכשיו- דור 11 512GB (כמובן SSD) ו20GB ראם I5, לנובו ב 2,800.. כשתוספת ל I7 היתה כ500 שקל (לא רואה צורך ב I7..)
אצל ברנד בבני ברק (רחוב 337)אפשר לדעת איפה קנית את זה?
ממליצה מכל הלב על @פרסומון , (אני קיבלתי את ההמלצות מכאן, וגם מחברה טובה שקנתה אצלו כבר פעמיים)שלום
עדיפות לI7
מישו יכול להמליץ?
תודה רבה מראש!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //