- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1116505:יבוש כמעט מוחלט על החבל ובסוף כחצי שעה במייבש, וישר לארון.
אז אני צריכה לעמוד עם יד על הדופק מתי הן עוד-לא-יבשות-באופן-מוחלט?
פינוק מדי גדול....
נכתב ע"י שולה;1116505:יבוש כמעט מוחלט על החבל ובסוף כחצי שעה במייבש, וישר לארון.
נכתב ע"י gol;1116515:אז אני צריכה לעמוד עם יד על הדופק מתי הן עוד-לא-יבשות-באופן-מוחלט?
פינוק מדי גדול....
נכתב ע"י ג.ח;1116543:אז איך מייבש כ"כ עוזר בחורף, אם לא מכניסים סריגים או צמר?? זה כמעט כל בגדי החורף, לא?
נכתב ע"י gol;1116503:אין מצב שמיבש עושה את הכביסה אפורה בטח לא הרתחה.
אמא שלי (שאומרת שאצלה בוטל עונש התליה....) משתמשת במייבש באופן מלא לכל סוגי המכונות והכביסה שלה הכי צחה ולבנה שיש, באחריות.
הכל תלוי במיון נכון של המכונה, בכמות האבקה ובסוג שלה ובמעלות והזמן (השריה להרתחה- חובה) שמכבסים אותה.
חולצות לבנות זה נקרא שיותר טוב בשמש, בעיקר בגלל הצוארונים.
מה שברור זה שדברים טובים ועדינים כמו בגדי ילדים של שבת או בגדי נשים, סריגים וכ'- לא כדאי במיבש.
קטיפה?- רק במיבש על החבל היא יוצאת קשה ולא נעימה.
אבל- מיבש לוקח המוווון חשמל, אני מיבשת באופן קבוע רק הרתחה ודברים דחופים וכמובן בחורף.
לגבי תלית כביסה:
שאלה לי אליכן- מגבות, הן יוצאות לי כ"כ קשות על החבל, ובמיבש- לוקח להן שעוווות, מה עושים?
ועוד שאלה- האטבים, עושים לי סימנים על הבגדים? אין לזה פתרון?
נכתב ע"י אפרתה;1116535:גול- בגדול זה נחשב שמיבש מאפיר את הכביסה, נכון שיש הבדלים בין משפחות בא. כביסה, במיון וכדומה, אבל בגדול כל אחד יכול לראות על עצמו- לפני התחיל להשתמש ואחרי שהצבע אינו אותו צבע והלבן אינו אותו לבן. יתכן שבלי המייבש הכביסה של אמך היתהעוד יותר לבנה![]()
נכתב ע"י mig;1116966:אמא שלי טוענת שבשבילה תליית כביסה זה סוג של תרפיה, והמייבש אצלה ממש כמעט ללא שימוש כיום.
אני טוענת, שגם אם הכביסה פחות נשמרת - אני לא מתכוונת לטפח אותה עכשיו ע"ח הדברים החשובים האחרים בנתוני חיי הנוכחיים... והכביסה שלי לא כ"כ גרועה (כמו שהמכונה שלי שוחקת מאד בלי קשר ואם כבר אותה הייתי צריכה להחליף)
אני מייבשת כמעט הכל להוציא בגדים עדינים, סריגים, חצאיות, מכנסי שבת של הילדים, מפות וכו'
כל השאר בגדי היום יום של הילדים, מגבות, הרתחה וחולצות הכל הולך למייבש - ושלום על ישראל.
לעניין קימוטים בחולצות לא נוכחתי בכך, להיפך אם אני מוציאה ומיד פורסת זה ממש לא מקומט.
נכתב ע"י sarit_f;1116971:מה הבעיה בלייבש חצאיות / מכנסי שבת של הילדים / מפות / מצעים?
אגב, שמעתי שדווקא אם מכבסים כריות ושמיכות מפוך, אז חייבים להכניס למייבש..
(כי אם הנוצות לא מתייבשות מיד אז הן מסריחות..)
נכתב ע"י mig;1116981:מצעים רק במייבש.
מפות החום פוגע בהן ומקמט אותן (אפשר לגהץ...) אם תולים אותן הן יותר יפות.
חצאיות תלוי איזה, אם זה לא טריקו וכד' זה נראה יותר יפה מתליה - או שצריך לגהץ.
מכנסי שבת - בשביל הקפל - אם תולים נכון חוסכים גיהוץ חוץ ממה שנראה יותר יפה לאורך זמן.
(החצאיות והמכנסיים זה לא משהו שאסור לייבש - אלא יפה יותר מתליה)
נכתב ע"י sarit_f;1117049:אז כל העניין זה הגיהוץ?
אוקי.. אני ממילא מגהצת את המפות / חצאיות / מכנסיים.. ככה שעדיף לי להכניס למייבש.
חשבתי שהמייבש פשוט פוגע בהם.
מה הבעיה עם גרביונים / חולצות לייקרה? (מישהי כתבה פה..)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים