- הוסף לסימניות
נכון, אבל אין להם שם הכל... אני לא יודעת איפה את בארץ אבל בעיקרון יש כמעט בכל קניון וכד'...לאלדו יש איכות מעולה!
ויש להם חנות עודפים בכנפ"ש
נכון, אבל אין להם שם הכל... אני לא יודעת איפה את בארץ אבל בעיקרון יש כמעט בכל קניון וכד'...לאלדו יש איכות מעולה!
צריך לעבור ולחפש בחנויות הנעליים עד שאת נופלת על החנות שיש לה...
בהצלחה רבה.
Buy Forever Comfort® Slip-On Trainers מנקסט ישראל
קנו נעלי ספורט של Forever Comfort® דגם Slip-On מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
כן, את יכולה גם להסתכל באתר שלהם, אבל הכי נח לבוא לחנות....
תודה רבה!לאלדו יש איכות מעולה!
@פלייס יצא לך להיות בחנות בכנפי נשרים?
נשארות שם מידות קטנות או רק ה40...?
דגמים ישנים או עדכניים?בטח!
יש אפילו 37!!!
יש שם באמת נעלים ממש יפות!!!Buy Forever Comfort® Slip-On Trainers מנקסט ישראל
קנו נעלי ספורט של Forever Comfort® דגם Slip-On מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
דגמים ישנים או עדכניים?
מה פחות או יותר המחירים שם?
גם אני חשבתי כך.אני אישית אוהבת לקנות נעליים בספרינג\אלדו . נעליים מהממות ואופנתיות! יקרות קצת אבל שוות כל שקל מהמחיר.
מתוך ניסיון שלי ב-טוגו זהרציתי לקנות נעל מסוימת מאחת החנויות של T0 G0
אבל חברה הזהירה אותי שעדיף לא לשלם יותר מידיי על הנעליים משם אלא לחכות לסוף עונה,
כי ממילא הסחורה שם לא איכותית מי יודע מה.
כיון שאני לא קונה שם בד''כ אשמח לשמוע ממי שכן קונה ומכיר/ה.
קניתן? נהנתן?
תודה רבה מראש!
TO garbage...טו גוו לפח...
מסכימה איתך!!תנסי באסוס יש להם דברים מעלפים
כן שנים...TO garbage...
מצטרפת, שלוש חנויות שאני כמעט תמיד קונה בהם זה ספרינג אלדו ונקסט/אני אישית אוהבת לקנות נעליים בספרינג\אלדו . נעליים מהממות ואופנתיות! יקרות קצת אבל שוות כל שקל מהמחיר.
מכירה את המושג קהל יעד?לא הבנתי מה הבעיה שלהם להשקיע עוד קצת על דבק בנעליים?!
כי זה כבר שנים המצב הזה אצלהם, והם יודעים, כי אנשים מתלוננים הרבה ,ואם זה סמוך לקנייה הם מחליפים
לא מומלץ, מחזיקות חודשיים - שלוש (קניתי לפני שנתיים נעליים דומות) הסוליה עשויה מקלקראגב יש נעליים בעלי אקספרס ממש חמודות, מצרפת לך קישור.
![]()
18.95US $ 38% OFF|EOFK אביב סתיו נשים דרבי פלטפורמת זהב דירות מבטא אירי עור תחרה קלאסית בולוק הנעלה נקבה אוקספורד נעלי ליידי|נעליים שטוחות לנשים| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מידות בדיוק כמו בארץ, מניסיון רבאיך אתן בוחרות את המידה כשאתן מזמינות מנקסט ודומיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //