- הוסף לסימניות
תודה אני כרגע בודקת איתו הצעת מחיר תודה רבהבדרך כלל הוא גובה 500 שקל, למי שמתכנן לקנות בחנות רגילה עם מעמ, נשאר עם רווח גדול
אבל אם לוקחים לבד מאילת לא מאמין שההנחות שהוא יתן יותר מהחנות באילת יגיעו ל500
דברו איתו
תודה אני כרגע בודקת איתו הצעת מחיר תודה רבהבדרך כלל הוא גובה 500 שקל, למי שמתכנן לקנות בחנות רגילה עם מעמ, נשאר עם רווח גדול
אבל אם לוקחים לבד מאילת לא מאמין שההנחות שהוא יתן יותר מהחנות באילת יגיעו ל500
דברו איתו
| מק"ט | שם מוצר | כמות | מחיר ליחידה | סה"כ |
| CAR6IIBK | מצלמה חסרת מראה קנון Canon EOS R6 Mark II Body | 1 | 7186 | 7186 |
| LBV85CRF | עדשה לנסבייבי Lensbaby Velvet 85mm Canon Rf | 1 | 1525 | 1525 |
| 188634 | SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB 200MB/s | 1 | 169 | 169 |
| סה"כ | 8880 |
למה לא עדשה מקורית של קנון?שניה לפני הזמנה... חסר משהו? העדשה תואמת את המצלמה? הכרטיס זיכרון בסדר? המחיר כאן לפי אילת...
מק"ט שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ CAR6IIBK מצלמה חסרת מראה קנון Canon EOS R6 Mark II Body 1 7186 7186 LBV85CRF עדשה לנסבייבי Lensbaby Velvet 85mm Canon Rf 1 1525 1525 188634 SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB 200MB/s 1 169 169 סה"כ 8880
עזריה המליץ על העדשה הזו?שניה לפני הזמנה... חסר משהו? העדשה תואמת את המצלמה? הכרטיס זיכרון בסדר? המחיר כאן לפי אילת...
מק"ט שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ CAR6IIBK מצלמה חסרת מראה קנון Canon EOS R6 Mark II Body 1 7186 7186 LBV85CRF עדשה לנסבייבי Lensbaby Velvet 85mm Canon Rf 1 1525 1525 188634 SanDisk SDXC Extreme Pro 128GB 200MB/s 1 169 169 סה"כ 8880
זו העדשה הרגילה שכולם קוניםלא שמתי לב אז איזה עדשה לקחת? יש לך קישור לעדשה מקורית של קנון בקאמרה? אשמח!!
מה ששלחתי זו הזולה והרגילהמה ששלחת לי זה היקרה של קנון? והשניה של סיגמה היא יותר זולה? כולל המתאם?
תודה רבה הזמנתי בסוף מקאמרה - יצא לי יותר זול מעזריה כי אני יאסוף את זה שבוע הבא מאילת אבל רציתי לשאול המוכר הציע לי גם פילטר :B+W MRC BASIC 007 Clear Filter 67מה ששלחתי זו הזולה והרגילה
סיגמה כנראה ללא רלוונטי
זו היקרה
עדשת קנון Canon RF lens 85mm f/1.2L RF USM - קאמרה
עדשת קנון Canon RF lens 85mm f/1.2L RF USMcameraeilat.co.il
קטע, הפרטים שלו קפצו לי כשמורים כבר על צילומית 2000 ואז אני מבינה שזה אותו אחד שהכרנותוכלי להתייעץ עם עזריה
הוא שולח עד הבית (משלוח כלול במחיר)
פלאפון: 0503622000
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים