אצל סוכן בארץ, או להזמין מעלי אקספרס?איפה אפשר לקנות נסטיק של חברת Huawei דור 4?
מעדיפה, רק שלא מצאתי ליד הבית.אצל סוכן בארץ
ברחובותבאיזו עיר?
כן אני אשמחמעניין אותך?
| חנוך | המרכז | 0533168809 | <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> | ~ | חיבור קווים סלולריים דרך רוב החברות עם סינון של נטפרי+ תשתית .וכן מכירת נטסטיקים דור 3.5/4 . אפשרות להגעה עד בית הלקוח | עברית | 019 |
לגבי שסתם מוצאים כסף. לי יש אחד טוב וכבר בלע"נ מחזיק למעלה מ3 שנים עם קליטה מעולה!!!! עבודה בשימוש תמידי ומסיבי.לא מומלץ לקנות נטסטיק בכלל. זה דבר שעבר זמנו וחבל שאנשים מוציאים עליו כסף.
הכל יחסי כמובן...תודה רבה.
מה שאני רואה שהוא מתעסק עם 019 ולא פרטנר.
אני אשמח להמלצה נוספת ממשהו שקנה אצל משהו ויכול להמליץ.
לגבי שסתם מוצאים כסף. לי יש אחד טוב וכבר בלע"נ מחזיק למעלה מ3 שנים עם קליטה מעולה!!!! עבודה בשימוש תמידי ומסיבי.
זה ממש תלוי. חברה וכו'
אין לי מושג מה זה הראוטר סולרי אומר אשמח להסבר ומה הטווח מחירם שלו ומה השנוי שלו מסטיק.
מאיזה בחינה פרטנר עדיף?מה שאני רואה שהוא מתעסק עם 019 ולא פרטנר.
טוב לדעת, למרות שלא לכולם זה מתאים,הכל יחסי כמובן...
ראוטר סלולרי לא דורש חיבור פיזי למחשב, אלא הוא יוצר רשת ווייפיי שאפשר להתחבר אליה מהמחשב. זה מאפשר להניח את הראוטר במקום עם קליטה טובה, למשל ליד חלון, וזה פועל כל הזמן בלי הצורך לחבר כל פעם פיזית למחשב ולהפעיל את התוכנה.
טווח מחירים דומה לנטסטיק
לי יש סטיק 4G של Huaweiלי יש אחד טוב וכבר בלע"נ מחזיק למעלה מ3 שנים עם קליטה מעולה!!!!
טוב לדעת, למרות שלא לכולם זה מתאים,
כי אני מעדיפה לחבר את הסטיק פיזית ובסיום להוציא אותו ולשים בתיק שלי,
שלא תהיה לאף אחד אופציה לגלישה...
אומנם כרגע הילדים שלי קטנים , אבל הם גדלים מהר...
ואני מעריכה גם שאם נטרלנו את הWI FI של המחשב אז זה לא יעבוד, נכון?
אוחחח זה כבר ממש ירגיש טלפון...אפשר לחבר אותו גם עם חוט , פתרון למחשב ללא וויפי
כמעט בכל הנטסטיקים.עוד פיצ'ר נחמד הוא היכולת לשלוח ולקבל הודעות SMS דרך ממשק הניהול של הראוטר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים