נכתב ע"י צבי גרינוולד;2020779:יפה מאוד. סופר ריאלסיטי.
בתמונה ממבט על. העיוות של העדשה קצת מרגיז.
בתמונה ממבט צד, תלוי מה אתה רוצה להראות; אם אתה רוצה להראות נוכחות ספריה בחדר, אז התמונה שלפני החיתוך. אם אתה רוצה להראות ספריה, אז התמונה שאחרי החיתוך הרבה יותר מרשימה.
אבל זה יפה מאוד, ובמיוחד ריאליסטי.
נכתב ע"י GolanArt;2020845:איזה עיוות???![]()
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2021000:זה לא נראה טוב. בשתי התמונות.
אגב, כרכת את הספרים בעצמך?
נכתב ע"י GolanArt;2021021:אני עדיין לא רואה כאן עיוות, אלא אם כן אתה מבלבל שני מושגים שונים..
אם אתה מתכוון לפרספקטיבה, אז כן, מותר גם לצלם עם שלוש נקודות מגוז מדי פעם!
בעיוות היית רואה קווים לא ישרים וכ'.
(אגב, בתמונה השנייה, גם לשיטתך אין עיוות, אז על מה אתה מדבר???)
נכתב ע"י צבי גרינוולד;2021087:OK, עיוות בפרספקטיבה. אבל אם אתה אוהב את זה - זה בסדר גמור. כתבתי רק מבחינת חוית הצפיה שלי.
התכוונתי לאותה התמונה, עם החיתוך וללא החיתוך. מצטער שלא הבהרתי זאת.
הכל בסדר, גולן.
נכתב ע"י GolanArt;2021139:תרגיש חופשי אני מקבל ביקורת בשמחה!
רק תדייק, כדי שאני יבין...
(ואגב, הפרספקטיבה דווקא מתונה! רק שכנראה
מפריע לך שיש שלוש נקודות מגוז... מותר לך, זה עניין של טעם!
אם כי אתה צודק, לא מצלמים ארכיטקטורה עם 3 נקודות מגוז לכתחילה,
אבל לפעמים מותר לחרוג, כמו בכל אומנות!)
נכתב ע"י GolanArt;2021185:זה ישולב בקטלוג כתמונות משניות סביב תמונה ראשית וכ'...
נכתב ע"י נחמי ווייס;2022753:העבודות שלך אלופות!
נראה נראה שאתה שולט טוב בענייני הקבלה הויריאית![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים