- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1848037:שמעתי פעם מהרב נויגרשל אימרה יפה: לומר את המילים "חרדי גונב או חרדי רוצח" זה טעות. הוא פשוט חילוני מחופש.
נוסחת פלאים.
נכתב ע"י מיכל123;1848037:שמעתי פעם מהרב נויגרשל אימרה יפה: לומר את המילים "חרדי גונב או חרדי רוצח" זה טעות. הוא פשוט חילוני מחופש.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1847931:האם בשם התורה מותרים כל העוולות שבעולם?
מה בכלל ניתן לעשות, כשאני יודע שכל שקל שאולי אצליח להוציא מהם, ייגרע מהפעילות התורנית של הארגון? האם זה שיקול?
_
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1848161:מנין לך?
לי נאמר, שאם ישנם תקדימים משפטיים על סכום מינימלי, ואם בעקבות כך ישנם תיקים שנסגרים מחוץ לכתלי בית המשפט תוך תשלום הפיצויים בסכומים המינימליים הנ"ל, (וזה קיים), הרי שאוכל להוציא מהם גם פיצויים אלו.
נכתב ע"י כוכב103;1848331:אני הייתי מנסה להפעיל לחץ באמצעות צד שלישי (רב שמלווה את הארגון וכדו' או מישהו שעובד מעליו בעיריה וכדו') שיגרום לו להרגיש שלא בנח ולהבין שאתה חושב בכיוון של תביעה משפטית , ואולי להבין שהוא חייב לשלם על עבודתך ובכך יסיים את הענין בקלות.
נכתב ע"י כוכב103;1848331:אבל- במקביל לפנות למעצב שגנב את עבודתך ועשה בפועל את ההעתקה ולאיים עליו בתביעה.
לו בודאי אין היתר לעשות את זה.
נכתב ע"י כוכב103;1848331:ולגבי המחשבה על הוצאות הארגון - המנהל עובד שם בחינם? וכולם מתנדבים?
למה שאתה תתנדב שם?
נכתב ע"י כוכב103;1848331:לעמוד מול אדם גס רוח שיבזה אותך מול דיינים או שופטים זו חוויה שלוקח זמן להשתחרר ממנה,
נכתב ע"י userit;1848244:מתסכל מאד וכואב, לא יודעת מה יותר מקומם- תחושת הניצול, ההתכחשות או שמא השימוש שנעשה בעיצוב (אנחנו כל כך נקשרים לעבודות שלנו לפעמים).
כל אדם מכיר את אופיו, טבעו ואת הצורך בסכום הכסף המדובר, ועליו להחליט בהתאם לנתונים, אני רק רוצה להאיר שדיני תורה ותהליכי משפט הם גיהנום עלי אדמות.
לפי הנוסח המחוצף שבו התבטא אותו אדם, אפשר להבין את סגנון המשפט שתחווה איתו. יש להניח כי המייל הזה היה מכעיס מאד ומתסכל, כמה משפטים ומכתבים בסגנון הזה תוכל לסבול? אני לא מדברת על הרווח הכספי שיושג או לא יושג בסופו של תהליך, אני מדברת על עגמת הנפש שבדרך, ברוך ה' רובנו לא בנויים אליה. לא מסוגלים לצבור כל כך הרבה כעס בשביל התמורה הכספית.
האנשים העדינים ויפי הנפש ביותר, נעשים דוקרנים ומחוצפים במהלך משפט. אז לאן יתפתח הטיפוס הזה? כל אדם שחס על בריאותו ויש לו נסיון עם בתי דין ובתי משפט, מעדיף לסלוח ולהמשיך- זה כואב הרבה פחות מלגלות כ"כ הרבה רע ושפלות של אנשים מופנית אלינו.
אדם נתפס כולו לתוך הדיון (שאף פעם לא יגמר תוך שבוע) , מסתובב כל היום עם נוסחי-מכתבי-תשובה בראש, משתף את משפחתו וחבריו- מה שרק מגביר את הרגשות ומשלהב את הזעם, מעדכן בכל משפט חצוף של הצד השני ('אז אתה שומע מה הוא אמר לי היום? לא תאמין! יותר גרוע מכל הדיבורים שלו עד עכשיו' וכו') , צובר המון טינה ושנאה וסובל.
לא חכמה לאמר לאדם אחר לוותר, אבל החיים מלמדים שלא מפסידים מזה.
לפני שיוצאים למלחמה כזו- צריך לקחת בחשבון את נזקי הנשמה והגוף שהיא יכולה לגרום.
בהצלחה!
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1848190:הלוואי. הנה קטע שלא סיפרתי לכם.
אחרי האקט הצורם משהו, של סיום ההתקשרות בינינו, שלחתי לו מייל תוך אזכור של זכויותי על העבודה שנעשתה.
הנה קטעים מהמייל החוזר:
עד לאיפה תדרדר??? אני שמח שאת התסכולים שלך אתה מוציא עלי ועל המקלדת ולא על דברים אחרים. לא נעים לי לכתוב, אבל הסגנון שלך בלשון המעטה לא מכבד ובוטה. אני כבר לא יודע מה לחשוב.
בעניין צורת הפרסום וכו׳ איני רואה שום חידוש משלך (ללא קשר שהעבודה יפה ומאירת עינים). גם הדפסה קצרה ועניינית היא מוכרת וידועה מאד, רקע שחור וצבע דף בולט גם הוא העתקה שלך מגרפיקה רווחת, ועוד כהנה וכהנה לא אתה המצאת את הגלגל , אז קצת תרגיע.
מה קרה לך??? איכה???
ובשביל שלא תיסחפו אחרי ההשתלחות הנ"ל, אני חייב להדגיש, שהגריד של המודעה מאד מאד ברור ומוגדר, ולא לקוח משום מקום.
כמו"כ, שלחתי לו מייל קצר ותמציתי, שאין רשות להשתמש בקו העיצובי ובגריד שעיצבתי ללא קבלת רשות מפורשת ממני בכתב.
נכתב ע"י א"ב;1849843:הזלזול והחוצפה במייל שהוא שלח לך כל כך מעצבנים - שאני הייתי תובעת רק כדי לדפוק אותוואח"כ לוותר לו על הסכום שחייב, ובקש רק את הסכום שהעבודה היתה שווה באמת.
נכתב ע"י חייקי;1849873:מעבר לקטע הכספי הייתי תובעת אותו דווקא בגלל הקטע הרגשי:
להראות לו שאני צודק והוא לא. ומיילים משתלחים לא מעלימים עוולות.
אגב, קוראים לזה בעברית שיטת מצליח, חשוב להוכחי כי השיטה לא בדיוק מקובלת במחוזותינו.
נכתב ע"י ariels;1850058:נשמע מסוג האנשים שבטוחים שהם צודקים במיליון אחוז
סוג של אני ואפסי עוד.
הוא בטח גם טען בפניך שבעצם אתה יכול לשחרר לו את העבודות, מה אכפת לך, הרי זה כבר במילא מעוצב ובמילא אין לך מה לעשות עם זה. לא?
מן הסתם גם לא מעריך כלל את הזמן והמקצועיות שלך.
ואני משערת שגם בכה לך על כך שלארגון אין שקל ושאתה מאוד יקרן.
עצה אין לי.
שיקול אישי אם להכנס לכאב ראש של תביעה
נכתב ע"י חיטובים;1849777:שלח אליהם את העו"ד של מסטרפונט...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //