תודה,מרתיחים 5 ענפי הדס ב- 4 ליטר מים - (תבררי טוב שזה באמת הדס, אני אישית לקחתי ממשתלה)
מבשלים בערך 20 דק'
מעבירים לבקבוק ספריי ומרססים 3 פעמים ביום
אחרי הריסוס מעסים קצת את הראש ונותנים למים להתייבש
לרסס לפחות ארבעה חודשים רצןף!
עשיתי לשני ילדים לאחד עזר לשני לא
לנו היתה בעיה עם הבת שלא צמח לה שיער ומאד נלחצנו.אני רוצה אם אפשר לקבל סגולות טיפים שעזרו אצליכם,
לגדל את השיער לילד בן שנתיים+
לגבי הסגולה של ההדסים-איך בדיוק עושים את זה?
מליון תודות
קנינו שמפו של פוראור ועזר פלאים!! שווה מאד .
תשטפי את ההדסים טוב טוב לפני שאת מבשלת אותם.מרתיחים 5 ענפי הדס ב- 4 ליטר מים - (תבררי טוב שזה באמת הדס, אני אישית לקחתי ממשתלה)
מבשלים בערך 20 דק'
מעבירים לבקבוק ספריי ומרססים 3 פעמים ביום
אחרי הריסוס מעסים קצת את הראש ונותנים למים להתייבש
לרסס לפחות ארבעה חודשים רצןף!
עשיתי לשני ילדים לאחד עזר לשני לא
אני התחלתי לחפוף לבן השנתיים שלי לפני כחודש עם טום וג'רי,בעקבות המלצות שהיו כאן בפרוג על שמפו של טום וג'רי, ניסיתי לילדה שלי עם שיער שהיה נראה זוועה, ולא התארך במילימטר במשך שנה.
אחרי כחודשיים שימוש כבר ראינו שיפור משמעותי בשיער עצמו, וכיום שנה אחרי - כבר הספיק להיות לה קוקו, וכבר להסתפר!
ממליצה מאוד!
משתמשים כבר......שמפו של טום וג'רי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים