דברים כדורבנות.בלת"ק
כואב הלב.
השנה בוודאי האירוע מאורגן הכי גרוע מכל השנים.
ככה זה.
המדינה הציונית שונאת החרדים ראתה שהיינו כל כך ממושמעים בקורונה והם מתחילים להשתלט עלינו לאט לאט.
צפו התנהלות זהה גם בכותל.
ולא נשכח ששנה שעברה אם השוטרים היו פותחים את המחסומים לא היה נגרם כזה אסון. אבל ככה ד' רצה, הוא רצה את הקדושים שעלו לשמים (הי"ד) בכולל של רבי שמעון. אולי הם יחישו את הגאולה.
שכן שלי שהיה במירון שנה שעברה סיפר שהשוטרים דחפו אותו לשביל המוות. הוא ראה את אלימות השוטרים והתקשר למשטרה להתריע שיהיה פה אסון. כמובן שאף אחד לא התייחס. הוא לא היה היחיד.
התעוררנו מהשקר של הקורונה והחיסונים. מקווה שנתעורר גם מהכפייה החילונית/ציונית/מדינית.
מתפללת שהלילה הזה יעבור בשלום.
מתסכל ועצוב.הרגע חזרתי הביתה.
המדינה בכח רוצה להפוך אותנו לקנאים!
כזה זלזול לא היה בשום אירוע מקום המדינה!
אין לי כח לכתוב, רק אציין שהדרך הלוך לקחה 7.5 שעות!!! כולל עצירה של 3.5 שעות בחורים נידחים ללא תנאים מינימלים - מי מדבר על בקבוקי מים.
עד שהגענו למירון יש כל כמה מטרים מחסומים עם שוטרים שמתנהגים בצורה ברברית וחוסמים את הדרך לפי הקריזה של הקצין באותו הרגע.
אחרי זה מגיעים לציון הקדוש, צריכים ללכת כמו בהמות המובלות לשחיטה בתוך מעבר צר, כשכל 2 מטר יש עוד איזה בחור שבאבניק שצורח עליך לזוז, ועד שמגיעים לציון א"א להתקרב אליו אלא לעמוד במרחק 4 מטר למשך עשירית שניה, כשכל ה4 מטר ליד הציון מלאים בשוטרים שעושים פרצופים מאיימים.
אחרי החויה הזאת יוצאים לרחבת 'תולדות אהרן', כמובן שאין מקומות לשבת נורמלי - למרות שאין אנשים.
בקיצור בושה וחרפה!
אולי תעלה פה מפה לטובת אלה (כמוני) שעדיין לא הגיעו ואמורים להגיע אחה"צ (מקוה שאצליח להגיע לפני 10 בלילה, אפילו שנסיעה רגילה ביום רגיל מהבית שלי זה פחות משעה למירון)[יש עקיפה מאחור למי שרוצה לדעת]
אל דאגה,אולי תעלה פה מפה לטובת אלה (כמוני) שעדיין לא הגיעו ואמורים להגיע אחה"צ (מקוה שאצליח להגיע לפני 10 בלילה, אפילו שנסיעה רגילה ביום רגיל מהבית שלי זה פחות משעה למירון)
יש את שביל מהדרין גברים, ששם באמת היו תורים בלתי נגמרים, שעות של ממש.אולי תעלה פה מפה לטובת אלה (כמוני) שעדיין לא הגיעו ואמורים להגיע אחה"צ (מקוה שאצליח להגיע לפני 10 בלילה, אפילו שנסיעה רגילה ביום רגיל מהבית שלי זה פחות משעה למירון)
כנראה היית באיזה יקום מקביל....אני על האוטובוס חזור.
ב’’ה הלך חלק
בהלוך היינו בערך שעה באיזה חניון (כולל הזחילה פנימה והחוצה)
לאחר מכן ישיר להר.
העליה לציון היתה מדהימה! השוטרות כיוונו פנימה בצורה מאד מכבדת ועדינה. בצד של הגברים היו הדחפויות, בנשים ממש הרבה רווחים בין אחת לשניה וכל אחת חיכתה בסבלנות שיכנסו להמשך התור.
ב’’נחש’’ עצמו היה ממש מוצלח. התייחסות מאד מאד יפה של הצוות! ללא צעקות בכלל. אם מישהי עצרה אז אמרו לה להתקדם, כי האחרות רוצות גם להכנס
אבל התקדמו בקצב איטי שנתן זמן להתפלל.
עד כדי כך שעשיתי את הסיבוב שוב רק כדי להחמיא לכמה על הדרך(והן שמחו מאד! נראה שחשוב לתת משוב חיובי)
השאטלים זמינים כל הזמן, הם עומדים אחד אחרי השני
מתמלא שליש ויוצא
www.jdn.co.il
חבר שהיה שם סיפר לי שהבאנו מים אבל הוא נגמר . לא הבאנו שישיות אלא בקבוק מים רגיל עם כמה כוסות ומה נראה שאני ישתה לבד בא אלי אבא עם ילדים והתחננו למים זה לא הזמן לשאול אותם הבאתם מים בכמות מספקת ? נגמר לכם המים ? שום דבר . יהודי זקוק לישועה למים אין זמן לשאול כאלה שאלותשאלה : אתם לא תיקחו אתכם מים לנסיעה כזאת? למה לכולם אין מים ?אולי נגמר?
מקור?בושה! מפקד במירון. על מנת להרתיע ולהכשיל את העולים להתפלל, צועק ״עוד בנות תביאו עוד בנות״!
החיילים מצייתים להוראת המפקד. והבנות מגיעות..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים