- הוסף לסימניות
הביאו סרטון של זה, באשכול המרכזי על מירון.מקור?
הביאו סרטון של זה, באשכול המרכזי על מירון.מקור?
הוא יקבל גן עדן גם בגלל שאין שם שוטר אחדבית שמש הרה"צ ר' אלימלך בידרמן
אני מקנא בגן עדן של מארגן האירוע
הנה קישור:הביאו סרטון של זה, באשכול המרכזי על מירון.
www.prog.co.il
זה הבעיה,חבר שהיה שם סיפר לי שהבאנו מים אבל הוא נגמר . לא הבאנו שישיות אלא בקבוק מים רגיל עם כמה כוסות ומה נראה שאני ישתה לבד בא אלי אבא עם ילדים והתחננו למים זה לא הזמן לשאול אותם הבאתם מים בכמות מספקת ? נגמר לכם המים ? שום דבר . יהודי זקוק לישועה למים אין זמן לשאול כאלה שאלות
ועוד חשבנו שעוד מעט ישחררו ונוכל להגיע למקום עם שתיה מספקת ומרעננת לשתות אבל אף אחד לא חלם שזה יקח כזה הרבה זמן אבל ני לא מתחרט עשיתי חסד גדול
עם המשטרה עושה דבר כזה צריכים להכין בכל חניון או מקום שעוצרים אוטובוסים באמצע הדרך להביא איתם מים
לא אמרתי שיפתחו הכנסת אורחים בכל מקום אבל מינימום מים לציבור הבאים והנתקעים
מינימום תכנון ......
רק לתכנן איך לעצור בלי איך להתמודד עם זה
כשל הזוי...מדינה "לתפארת"
ותשושיםזה הבעיה,
שלא היה הכנסת אורחים בחניונים,
ואנשים ישבו שם שעות וחיכו-
רעבים וצמאים....
אולי תעלה פה מפה לטובת אלה (כמוני) שעדיין לא הגיעו ואמורים להגיע אחה"צ (מקוה שאצליח להגיע לפני 10 בלילה, אפילו שנסיעה רגילה ביום רגיל מהבית שלי זה פחות משעה למירון)
כן הגעתי הביתה@ההדר שבהדר
בכיוון להגיע לפני 10 בלילה או שהתכניות השתנו ?
www.jdn.co.il
אכן כך. גם אני ראיתי שרצו להזיז בחור אחד, קורא השוטר 'בנות בואו' וכמובן שהוא ברח ברגע שהן נגעו בו. בושה וחרפה.בושה! מפקד במירון. על מנת להרתיע ולהכשיל את העולים להתפלל, צועק ״עוד בנות תביאו עוד בנות״!
החיילים מצייתים להוראת המפקד. והבנות מגיעות..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים