- הוסף לסימניות
האם הוא חמץ?(יש לי כמות ואני צריכה לדעת אם לגמור לפני פסח או למכור גוי)
ואם כבר אשמח למתכונים קלים עם קרם לוטוס
תודה רבה
ואם כבר אשמח למתכונים קלים עם קרם לוטוס
תודה רבה
www.hadarushka.com
תודה רבההיות ומרכיב חשוב במוצר הוא: 57% ביסקוויט, וכן קמח
תודה נראה טוב![]()
חיתוכיות לוטוס:
זה מעין פאדג' או אולי בצק עוגיות שוקולד צ'יפס רק בלי השוקולד ועם המון לוטוס... זו פעם ראשונה שאני אופה עם לוטוס (באמת שקטע..) ושברתי את הראש מה אני הולכת להכין- עוגת גבינה לוטוס כבר יש, בראוניז שוקולד לוטוס כבר יש. מה כן?! אפילו ניסיתי טראפלס לוטוס שעוד טעון שיפור...www.hadarushka.com
מתכון מעולה!
רק לשים לב לגבי האפיה , אני אופה פחות מהזמן שהיא רושמת. זה תלוי בחום של התנור שלך.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
וואו תודה![]()
עוגות/עוגיות - עוגיות קרם עוגיות--
או- עוגיות לוטוס. בארון הפינתי במטבח, מקום משכן חומרי האפיה שלי, נחות להן בשלווה כבר תקופה ארוכה מספר קופסאות "קרם עוגיות". הן נמלאו קנאה בחברתן שהתערבבה בעוגת שכבות קרם פריך שוקולד ולוטוס לפני סוכות. בכל יום, כשאני פותחת את הארון ההוא, בשביל הקפה, שכנם מהקומה למטה, הן מביטות בי בעיניים...www.prog.co.il
![]()
קינוחים - פאי לוטוס - פקאן
הפאי הזה לא היה בתכנית. אבל- הזמנה בהולה הביאה אותי להכין אותה תוך כדי הכנת השוקולדים עם הקראנץ' קרמל ואוכל לערב יו"כ... פאי מוצלח. קל להכנה. ומפאת קוצר הזמן, ובעל הבית שדחק השתמשתי הפעם בקלתית מוכנה. אבל- כשאעלה את המתכון, אחרי יו"כ מן הסתם, אתן גם מתכון לקלתית שאני בד"כ מכינה. עד אחרי יו"כ...www.prog.co.il
![]()
קינוחים - פאי לוטוס ואגוזי לוז---
רוצות מתכון? [התמונות לא טובות, אני יודעת, אבל זה מה שיש] הפאי בתבנית, בכוונה לא הוצאתי לצלם כי הוא הולך כך לאירוסין. שם יוציאו אותו מהתבנית. לא רוצה להתעסק איתו יותר מדי שלא יקרה לו אסון. זו גם הסיבה שאין תמונה של הפאי פרוס. אבל- הפאי הולך לאירוסין של בת של ניקית יקרה מכאן. אם היא תראה את...www.prog.co.il
וואו!![]()
חיתוכיות לוטוס:
זה מעין פאדג' או אולי בצק עוגיות שוקולד צ'יפס רק בלי השוקולד ועם המון לוטוס... זו פעם ראשונה שאני אופה עם לוטוס (באמת שקטע..) ושברתי את הראש מה אני הולכת להכין- עוגת גבינה לוטוס כבר יש, בראוניז שוקולד לוטוס כבר יש. מה כן?! אפילו ניסיתי טראפלס לוטוס שעוד טעון שיפור...www.hadarushka.com
מתכון מעולה!
רק לשים לב לגבי האפיה , אני אופה פחות מהזמן שהיא רושמת. זה תלוי בחום של התנור שלך.
זה חסום לי, יש מישהי שיכולה להעתיק?![]()
חיתוכיות לוטוס:
מתכון מעולה!
האחרון?העליתי למעלה באשכול מתכון עם כדורי לוטוס
מוזרהאחרון?
זה לא נפתח,
הוא כותב לי:
אופס! התרחשה איזושהי בעיה...
ייתכן שדף זה לא קיים או שאין לך את ההרשאה לצפות בו או לבצע פעולה זו.
שימ/י לב, ישנם תכנים באתר הפתוחים רק לחברי הקהילות. באפשרותך להצטרף לקהילות השונות דרך בקשות ההצטרפות ברשימת הפורומים בדף הבית.
אם הגעת לכאן לאחר שניסית למלא טופס הצטרפות לקהילה- יתכן שאתה כבר חבר בה...
וואו , תודה!!!!!!!!!!!מוזר
רק שלושה רכיבים.
קל להכנה.
וטעים. טעים.
רכיבים:
250 גרם קרם לוטוס
400 גרם שוקולד לבן [פרווה או חלבי]
300 גרם ביסקויטים טחונים.
[יכול להיות שתצטרכו יותר עוגיות. תלוי בסמיכות קרם הלוטוס שיש לכם]
בקערה, שמים את הביסקויטים בטחונים.
בסיר קטן ממיסים 200 גרם שוקולד עם 200 גרם מקרם הלוטוס.
מערבבים לעיסה אחידה שאפשר להכין ממנה כדורים
אם העיסה יבשה מדי אפשר להוסיף קצת מים. אם היא רטובה, עוד ביסקויטים טחונים. זה תלוי בסמיכות קרם הלוטוס.
מכינים כדורים קטנים ומקפיאים לשעה.
ממיסים את 200 גרם השוקולד הנותר עם 50 גרם קרם לוטוס.
טובלים את הכדורים. בעזרת מזלג מוציאים כדור מהשוקולד ומטלטלים בעדינות כדי להיפטר מעודפי הציפוי.
מניחים על מגש מרופד בניר אפיה. מקפיאים.
מפשירים כ-5 דקות לפני שאוכלים.
אפשר לזרות קרוקנט מעל לכדורים בעוד הציפוי רטוב
צפה בקובץ המצורף 1095302
זה חסום לי, יש מישהי שיכולה להעתיק?
כן להכלוואו , תודה!!!!!!!!!!!
2 שאלות:
1. אפשר עם פרורי עוגה במקום ביסקוויטים או לפחות חלק? (פשוט נשאר לי)
2. אני מעדיפה לעשות בתבניות סיליקון שקעים,
אפשר להכין את הציפוי ולמלאות,
או אולי אפשר בכלל בלי הציפוי? (אומרים שערב פסח עכשיו והזמן קצר...)
תודהההההה על הכלללל
אין מיליםםםםםםםםםםםםםםכן להכל
תקפיאי לפני החילוץ
כןאין מיליםםםםםםםםםםםםםם
זה טעים גם בלי הציפוי?
וואו , איזה מהר!!!!
גמרתי לנקות להיוםוואו , איזה מהר!!!!
תגידי, את משועממת?? לכי לישוןןןןן (או לנקות)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //