- הוסף לסימניות
אני מסכים איתך
עדיין לא יצא שום מחקר אמין שקליטה של WIFI או טלפון (בלתי מיננת) מזיק לבריאות
סליחה שאני מעלה את הנושא אבל ב5G מה הטענה של האנשים אם זה לא מזיק??לא לזה התכוונתי
אני מסכים איתך
עדיין לא יצא שום מחקר אמין שקליטה של WIFI או טלפון (בלתי מיננת) מזיק לבריאות
סליחה שאני מעלה את הנושא אבל ב5G מה הטענה של האנשים אם זה לא מזיק??לא לזה התכוונתי
אותה טענה שבשלה פותח האשכול מודאג... או קונסיפרציות שונות...סליחה שאני מעלה את הנושא אבל ב5G מה הטענה של האנשים אם זה לא מזיק??
אני לא אומר שזה כזה מזיק אבל בטוח יש בזה משהואותה טענה שבשלה פותח האשכול מודאג... או קונסיפרציות שונות...
אם כי זהירות משתלמת נהגו לומר, אבל בלי לחץ.
מה שבטוח שיש קרינה וזה מזיק חולקים אם יש הבדל בין זה ל4Gאנשים חוששים וזה דבר יפה
אבל אין מחקר אמין שמוכיח את זה
משפט לא מובן.בסים הראוטר מנסה לקלוט משהו רחוק לכן בשביל לקלוט הקרינה שהוא מוציא ממש גבוהה בלשדר WIFI אין בעיה כי זה קרינה בגלים קצרים
סלולרי זה גלים קצרים רק לטווח ארוך בשביל שיכו לקלוט בלטינסי נמוך יותרמשפט לא מובן.
ככל שהגלים יותר קצרים הקרינה יותר מסוכנת.
כמובן שבאורכים כמו אלו של WIFI וסולולרי, אין כלל סכנה, הם הרבה יותר ארוכים מאור נראה
ולא ראיתי מישהו שחושש מקרינה של נרות שבת.
אבל גלים יותר קצרים, כמו קרינת רנטגן וכדומה, זה באמת מסוכן.
זמן תגובה סליחה זה פשוט באנגלי וניסיתי לתרגם לעברית בשבלכם ולזה בדיוק התכבנתי שגלי הקרינה בשביל הזמן תתגובה בשביל שהיה מידי זה בדיוק הבעיהטווח ארוך פירושו עצמה חזקה, כמו שמנורה גדולה יותר האור נראה למרחק גדול יותר, כך עצמת שידור גבוהה יותר תגיע למרחקים גדולים יותר, וגם אז, הקרינה לא גדלה באיכותה, רק בכמותה.
מה זה בלטינסי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים