- הוסף לסימניות
השאלה היא איך הם מבצעים את המעקב אחר ההודעה.כאחת שמנהלת רשימת תפוצה
מעניין אותי אם יש אפשרות להסתיר פתיחה
גם ממערכת דיוור אוטומטית
השאלה היא איך הם מבצעים את המעקב אחר ההודעה.כאחת שמנהלת רשימת תפוצה
מעניין אותי אם יש אפשרות להסתיר פתיחה
גם ממערכת דיוור אוטומטית
וודאי. קיים כבר למעלה משנה וחצי.יש את האופציה שדובר עליה פעם של שמיעת מיילים... אולי זה פתרון?
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי להתקין.עובד
דרך מה התקנת? החנות של כרום או הורדת פשוט את התוסף?ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי להתקין.
התוסף הזה עובד אצלי, רק אם Tracking for Gmail - Mailtrack עובד ג"כ.
לא נכון יש תוסף שאומר אם פתחו את המיל גם אם לך לא מותקן כלוםאז מה. אם אצלך לא מותקן להוא אין דרך לדעת כלום.
מה זה אומר שכשאני אקבל מייל עם תמונות בתוך ההודעה הם לא יופיעו לי אוטומטית?כדי לחסום את זה, צריך לבטל הצגת תמונות אוטומטית
צפה בקובץ המצורף 479400
ואז לא יוכלו לדעת אם פתחת את המייל, אלא אם כן הצגת את התמונה
אם יש לך שרת פרטי או שאתה מעלה את התמונה לאתר תומך אז אתה בהחלט יכול לעשות את זה ללא תוספים.לפי מה שכתבו כאן: אם שלחתי תמונה למישהו והוא פתח את המייל והציג את התמונה, ואין לו חסימות כלשהן - אני, השולח, יכול לראות שהנמען פתח את המייל, גם ללא תוספים למינהם.
איפה רואים את זה למעשה?
בדיוק.מה זה אומר שכשאני אקבל מייל עם תמונות בתוך ההודעה הם לא יופיעו לי אוטומטית?
לא הבנתי.אם יש לך שרת פרטי או שאתה מעלה את התמונה לאתר תומך אז אתה בהחלט יכול לעשות את זה ללא תוספים.
אתה יכול לשלוח מייל עם תמונה רגילה.לא הבנתי.
אני מדבר על שליחת מיילים רגילה.
וכמה פעמיםאי אפשר לבטל.
יש תכנה שכותבת לשולח מתי פתחת את המייל..
אאכ הוא התקין כזה תוסף. לי יש, אבל אף פעם לא אגיד למישהי-ראיתי שפתחת...בג'ימייל?
אף אחד לא אמור לדעת אם קראת מייל או לא.
אלא אם כן התקנת תוסף כזה. כמו מיילטראק לדוגמה.
אם כן- תסירי אותו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים