נכתב ע"י אליזבט;2184870:ממש אין צורך להתנפל אני ממש לא בעד!
באמת הייתה חשובה לי דעתך- כי באמת מעניין איך מסתכלים על זה.
באמת את חושבת שעדיף כובע מאשר מטריה?
למה לא עדיף מטריה?
נכתב ע"י פסנתר;2184875:אני הייתי בטוחה שיש לה בעיה רפואית שמצריכה ללכת עם מטריה.
ומלבד זאת אני חושבת שהביקורת על tehia מרחיקה תגובות נוספות.
אני מאמינה שפותחת האשכול רוצה לדעת את האמת ולא רק את התגובות שכייף לקבל.
נכתב ע"י tehia;2184883:אם היה לי חם, אני חושבת שהייתי מנסה למצוא פתרון שלא מושך אלי כל זוג עיניים וגורם לו לדון אותי לכף זכות שאני אחרי ניתוח או לוקחת רקוטן נגד אקנה.
כובע רחב שוליים יכול להיות אופני ומשתלב בסביבה, אני באופן אישי, הייתי מחליפה למטפחת צבעונית ויפה, זה מה שאני עושה מיד כשאני חוזרת הביתה (כשאני מעיפה מעלי את הפאה) ובוודאי שאין לי בעיה לצאת עם זה לרחוב
מטריה... זה כמו... לא יודעת, אולי כמו לראות אישה ממהרת לעבודה ולכן נוסעת על אופניים..![]()
נכתב ע"י tehia;2184883:אם היה לי חם, אני חושבת שהייתי מנסה למצוא פתרון שלא מושך אלי כל זוג עיניים וגורם לו לדון אותי לכף זכות שאני אחרי ניתוח או לוקחת רקוטן נגד אקנה.
נכתב ע"י tehia;2184864:ג. לידי גרה אישה כזאת, אישה יפיפיה, הולכת עם מטריה אבל האמת שבד"כ מתלוות לה גם כפפות, וללא ספק היא סובלת ממשהו נפשי לכן סביר שדמיוני לקח אותי לשם
ד. אם את מחפשת שידוך לזיסי ואומרים לך שיש בחור נהדר שהולך עם מטריה בקיץ, היית הולכת על זה?
בכל אופן, אני מאמינה שרבות תסכמנה איתי, שיש הבדל בין ללבוש כובע אופנתי ורחב שוליים מעל הפאה, לבין ללכת עם מטריה בקיץ![]()
נכתב ע"י inspiration;2184908:הייתי חושבת שהיא מוזרה.
ולענין הקודים החברתיים, אתן בטוחות שהייתן רוצות לוותר עליהם???
אני לא!!
נכתב ע"י מטאלי;2185039:מה שלמדתי מהתגובות של רובכם שיש לה כמעט בוודאות בעיה רק נחלקו הדעות אם הבעיה רפואית או נפשית!!
עכשיו הבנתם למה אף אחד לא מוכן ללכת כך, ולצהיר על עצמו כאדם בעייתי???![]()
נכתב ע"י ch3;2185090:ולפיכך מקומם בבית? כל אדם עם פגם חיצוני דינו נחרץ? אז מה קרה שיסתכלו, ידברו... רגע אחר כך ישכחו.
נכתב ע"י שירה בנט;2184938:הלוואי כולנו היינו יודעים להתמגן מהשמש כראוי.כשאני רואה תינוקות בעגלה והגגון רק לקישוט זה מפוצץ אותי ויש מצב גם שאני מעירה לפתוח את הגגון.ילדים הולכים בשיא החם והשמש בלי כובע למה?
לקטנים שלי יש בתיק קבוע כובע שמש והגדולות מתבישות כי חברות צוחקות.חבל חבל
אצלינו קרם הגנה זה לא רק לים.לפני כל יציאה הן יודעות למרוח לבד.
בואו נעשה מהפך אולי מפרוג תגיעה החוכמה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים