נכתב ע"י nicky;n5082195:עוד עצה -
פודרה שקופה!!!
אכן לכל אחת יש עור שונה, ולכן אף מייקאפ לא מבטיח לך עמידות מושלמת, גם אם לחברה זה מחזיק 5 ימים כולל מקלחות
אני (שסובלת מעור שהוא מחק- כל איפור נמחק ממנו אחרי כמה שעות......) קניתי פודרה שקופה (לבנה). אני מפזרת קצת על האיפור מיד כשמסיימת להתאפר, ושוב בשבת בערב, לפני השינה - וקמה בבוקר ב"ה כמעט בלי נזקים.. בחגים אני משתמשת בזה המון, שמה כל כמה שעות, וזה מחזיק לי ב"ה זמן יפה..
(בכ"ז אחרי יומיים של חג זה כבר לא כ"כ עובד אצלי, לצערי... אז קניתי איפור מתאים לשבת, ומשתמשת בו...)
נכתב ע"י פלאפונית;n5082066:יש כאלה שמחזיק להם איפור יומיים??
מעניין אותי לדעת , כי בדר''כ בשינה האיפור יורד בשבת (מה לעשות שא''א להוריד ..)
נכתב ע"י תיקתוק;n5082199:אצל מי קונים איפור לשבת?
נכתב ע"י nicky;n5082195:עוד עצה -
פודרה שקופה!!!
אכן לכל אחת יש עור שונה, ולכן אף מייקאפ לא מבטיח לך עמידות מושלמת, גם אם לחברה זה מחזיק 5 ימים כולל מקלחות
אני (שסובלת מעור שהוא מחק- כל איפור נמחק ממנו אחרי כמה שעות......) קניתי פודרה שקופה (לבנה). אני מפזרת קצת על האיפור מיד כשמסיימת להתאפר, ושוב בשבת בערב, לפני השינה - וקמה בבוקר ב"ה כמעט בלי נזקים.. בחגים אני משתמשת בזה המון, שמה כל כמה שעות, וזה מחזיק לי ב"ה זמן יפה..
(בכ"ז אחרי יומיים של חג זה כבר לא כ"כ עובד אצלי, לצערי... אז קניתי איפור מתאים לשבת, ומשתמשת בו...)
נכתב ע"י cha123;n5097090:לתועלת הכלל:
שאלתי את בעלי (רב)
פודרה רגילה אסורה לשימוש הן אצל הספרדים והן אצל האשכנזים
הסוג היחיד שמאושר לשימוש זה הליין שהוציאו מיוחד לשבת בהכשר בית יוסף - ועליו יש מחלוקת ולא כולם מתירים
מי שמשתמש בו יש להשתמש בהתאם להוראות השימוש במוצר בשבת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים