- הוסף לסימניות
מיטות קומותיים - מיטות גלריה מעוצבות לילדים - עטרת אונליין
מיטות קומותיים - מיטות גלריה בצבעים שונים המכילות מדרגות אחסון, מיטה נפתחת לאירוח חברים ושולחן למידה. לבחירת העיצוב המושלם כנסו לאתר>>>
תודה רבה רבה עזרת לי מאד, נמשיך לחפור..גם אני רציתי להזמין מהם פעם אבל הרבה מהביקורות עליהם בגוגל לא מחמיאות בכלל.
מה שכן, נראה שהם מייבאים את המיטות האלה מחו''ל, וראיתי שגם היבואנים מייבאים את אותן מיטות קומתיים בדיוק.
על היבואנים כן מצאתי ביקורות טובות ויש אפילו ניקית מפרוג שהזמינה מהם והיתה מרוצה, לא זוכרת מי היא.ילדים ונוער - היבואנים|רהיטים לילדים|רהיטים לנוער|רהיטי ילדים ונוער
ילדים ונוער - ניתן לרכוש רהיטי ילדים ונוער ביבואנים בקלות ובצורה מאובטחת ובמחירים אטרקטיביים: רהיטים לילדים, רהיטים לנוער, רהיטי ילדים ונוערyev.co.il
תוכלו לבדוק פה פסקי דין נגדם-אנשים דוחים ומגעילים, צועקים עליי בטלפון על טעות שלהם.
במקרה לא ניתקו את השיחה אחרי שדיברנו, ואני שומע את הפרסי שם מקלל את הקבר של אבא שלי, וצוחק עליי.
הביאו מזרון לא תואם ביום ההרכבה, התקשרתי כעבור דקה מזמן שהמרכיבים בנו את המיטה, אמרו שיתאמו לי מזרון אחר לשבוע לאחר מכן, עברו שלושה שבועות ומורחים אותי כל שבוע מחדש שמתואם לי לתאריך אחר.
בשיחה האחרונה שלי איתם ענה לי ממש עבריין, וכששאלתי למה לא מגיע לי המזרון, הוא ענה ״יש לך שלושה מזרנים אז אתה מסודר בינתיים״ כשאמרתי לו בטלפון בדיבור מאוד רגוע שירשה לי לא להאמין לו אחרי שמרחו אותי כמה פעמים, הוא אמר ״עכשיו לא רוצה לספק לך את המזרון״.
זה לא הדיוני בשום צורה שלקוח יחווה שבר כזה, על טעות שלהם אני אשם, זה האבסורד הכי גדול ששמעתי.
אני מכין להם תביעה רצינית עם כל השיחות מוקלטות, וההבטחות שווא.
צריך למגר את המקום הזה.
חוצפה של אנשים עבריינים שלא מעניין אותם הלקוח, אלא רק הכסף שלהם.
שילמתי להם קרוב ל-6000₪ על מיטת קומותיים שלא האמנתי שבנויה ככה מחומרים פשוטים כל כך.
בתומי שילמתי את מיטב כספי בשביל לשמח את הילדים שלי, וקיבלתי עבודה בעיניים.
הלוואי וכל מי שנפגע מהם ניקח יוזמה ונעביר את זה לפרסום טלוויזיוני כמו שראוי לעשות לאנשים כאלה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים