- הוסף לסימניות
האם מישהו מתמצא כמה הרווח הכספי שיש לסוכן פלאפון על כל קו שמצרף לחברה וכן על מכירת פלאפונים כשרים ודרכי ההתקשרות לחברות הסלולאר אם ברצוני להיות סוכן. אפשר גם בהודעה פרטית. תודה רבה מראש
אני שמתי לב שצצים להם כלרגע פרסומים של סוכני מכירות בעירי ויש מבצעים על כל ניוד של 2 קוים וזה נתן לי להבין שיש פה נישה רווחית ולכן החלטתי לברר הכצעקתה....מידיעה אישית. היום זה לא כמו פעם ועדיין זה לא מעט בכלל.
רק תראה כמה מתחננים שתעביר 2 קווים בסלקום שתבין כמה הם מרוויחים מהם. בהוט מובייל קצת פחות. ועדיין מרויחים לא רע..
מספיק שתבין שחבר שלי סוכן אומר לי שעל כל קו שאני מביא לו הוא נותן לי 40 שקל......
יש חנויות שנותנות 50 שקל מזומן על כל ניוד לסלקוםמספיק שתבין שחבר שלי סוכן אומר לי שעל כל קו שאני מביא לו הוא נותן לי 40 שקל......
אבל בטח הרווח הזה הוא לפני מע"מ שיש להפריש במקרה שהמחזור השנתי של ההכנסות עובר את הסכום המקסימלי של עוסק פטור?זה שונה בין החברות, בסלקום זה הכי הרבה אחרי זה אני חושב מאה ש"ח, הכי קצת אני חושב מדובר באזור החמישים.
לא בטוח שיש על זה מע"מ, זה לא מוצר שמוכרים זה רק דמי תיווך.אבל בטח הרווח הזה הוא לפני מע"מ שיש להפריש במקרה שהמחזור השנתי של ההכנסות עובר את הסכום המקסימלי של עוסק פטור?
לא משנה כמה קוים עושים בחודש?בסלקום לפחות 140 ש"ח
לפי מה שלי ידוע, זה מתחלק לקבוצות והקבוצה שפותחת הכי הרבה מקבלת מתנות,לא משנה כמה קוים עושים בחודש?
האם מישהו מתמצא כמה הרווח הכספי שיש לסוכן פלאפון על כל קו שמצרף לחברה וכן על מכירת פלאפונים כשרים ודרכי ההתקשרות לחברות הסלולאר אם ברצוני להיות סוכן. אפשר גם בהודעה פרטית. תודה רבה מראש
רוב רובם של המשווקים ברגע שיש להם לקוח < וכמה שיותר קווים> יהיו הכי נחמדים.."אני מכירה משווק בשם "IB תקשורת" יש לו שירות מאוד טוב זה המייל שלו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>"
כנראה שבאמת לא נתקלת אף פעם בשרות..רוב רובם של המשווקים ברגע שיש להם לקוח < וכמה שיותר קווים> יהיו הכי נחמדים..
שירות? על פי רוב אתה אחרי הניוד מול החברה
כנראה הסוכן שאני קונה אצלו תותחחכנראה שבאמת לא נתקלת אף פעם בשרות..
אני לא מעוניין לעשות קו אלא להיות סוכן"אני מכירה משווק בשם "IB תקשורת" יש לו שירות מאוד טוב זה המייל שלו <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>"
על זה בדיוק דיברתי, תפנה אליו, תדבר איתו, יש לו מערך סוכנים בכל הארץאני לא מעוניין לעשות קו אלא להיות סוכן
אי אפשר ישירות דרך חברות הסלולאר?על זה בדיוק דיברתי, תפנה אליו, תדבר איתו, יש לו מערך סוכנים בכל הארץ
ממש לאאי אפשר ישירות דרך חברות הסלולאר?
אני לא יכול להיות משווק מורשה?ממש לא
צריך להיות משווק מורשה בשביל לפתוח קווים מול החברה
אין דבר כזה שמגיע בנ"א פרטי ורוצה לחבר ישירות מול חברות הסלולאר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים