- הוסף לסימניות
יש פה כאלה שעובדים ברוויט אשמח אם תהיה פה פורום לרוויט
נכתב ע"י revrut;2008386:הכוונה לשימוש בדו מימד או בתלת מימד?
צריך לפנות למנהלים, מאמינה שיש כאן הרבה שמשתמשים או מכירים.
ואם כבר עלה כאן עניין הפורומים למיניהם,
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה לפעול לכך שיהיה מנהל לפורום, אני חושבת שיהיה ניתן להפיק ממנו תועלת גדולה בהרבה אם הוא יהיה מנוהל ומרוענן מידי פעם.
יש כאן תקופות של שפל, וגם כשיש משהו- בד"כ זה בקשות עשרה בעיצוב של אנשים מבחוץ.
הגיע הזמן שהפורום יהיה מקצועי ויעיל לכל אנשי המקצוע שבתחום.
כמובן- מבלי לפגוע גם באפשרות של אנשים לבקש עזרה, שזו נישה חשובה בבין אדם לחברו...
ולכן אני ממליץ על רות להיות למנהל הפורום שאין יותר טובה ממנהנכתב ע"י revrut;2008386:הכוונה לשימוש בדו מימד או בתלת מימד?
צריך לפנות למנהלים, מאמינה שיש כאן הרבה שמשתמשים או מכירים.
ואם כבר עלה כאן עניין הפורומים למיניהם,
כבר תקופה ארוכה שאני מנסה לפעול לכך שיהיה מנהל לפורום, אני חושבת שיהיה ניתן להפיק ממנו תועלת גדולה בהרבה אם הוא יהיה מנוהל ומרוענן מידי פעם.
יש כאן תקופות של שפל, וגם כשיש משהו- בד"כ זה בקשות עשרה בעיצוב של אנשים מבחוץ.
הגיע הזמן שהפורום יהיה מקצועי ויעיל לכל אנשי המקצוע שבתחום.
כמובן- מבלי לפגוע גם באפשרות של אנשים לבקש עזרה, שזו נישה חשובה בבין אדם לחברו...
נכתב ע"י naftali3611;2008154:יש פה כאלה שעובדים ברוויט אשמח אם תהיה פה פורום לרוויט![]()
נכתב ע"י דודוס;2009848:האמת שפורום רויט בסף נפתח בזמנו בעקבות בקשה שלי...
והיום אני בכלל לא משתמשת בתוכנה ולא זוכרת כמעט כלום ממנה
נכתב ע"י דודוס;2009848:האמת שפורום רויט בסף נפתח בזמנו בעקבות בקשה שלי...
והיום אני בכלל לא משתמשת בתוכנה ולא זוכרת כמעט כלום ממנה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים