- הוסף לסימניות
אשמח לשמועאיכשהו אני מנחשת שלא קניתם מצעים נוגדי קרדית, ושואב אבק עם מטהר אויר על בסיס מים/קיטור, ומסנן אויר כמו של
מה זה מצעים נוגדי קרדית
לגבי השואב אבק את שואבת את המיטה?
שאר הפריטים (וילונות שטיח) הוצאנו מהבית
אשמח לשמועאיכשהו אני מנחשת שלא קניתם מצעים נוגדי קרדית, ושואב אבק עם מטהר אויר על בסיס מים/קיטור, ומסנן אויר כמו של
הוא לא ד"ר.ד"ר היימליך
אני לא עושה את כל מה שכתבתי לעיל. אני יודעת שאפשר... יחי ההבדל.אשמח לשמוע
מה זה מצעים נוגדי קרדית
לגבי השואב אבק את שואבת את המיטה?
שאר הפריטים (וילונות שטיח) הוצאנו מהבית
atopic-d.org
את האלרגיה לקדית אבק הביתאבל יש טריגר! אמרת שהוא אלרגי לקרדית האבק
אחד הדברים שמשגעים את השכל, במחילה על הסלנג, זה העובדה שבדיקות אלרגיה משאירות אותנו עדיין עם יותר סימני שאלה מאשר עם תשובות.את האלרגיה לקדית אבק הבית
הרופא ראה בתבחין עורי
התגובה לא הייתה חריפה כמו שמצופה לילד עם אטופיק קשה
(את זה גם הרופא אמר לא רק אני)
בבדיקת טלאי
לא ראו את האלרגיה לקרדית רק לנולין
לכן אני ספקטית לגבי התוצאות
לפי התשובה שלך אני מבינהאחד הדברים שמשגעים את השכל, במחילה על הסלנג, זה העובדה שבדיקות אלרגיה משאירות אותנו עדיין עם יותר סימני שאלה מאשר עם תשובות.
לא בטוח, יכול להיות שכן שווה לך לעשות בדיקות ראסט (בדיקת דם) מלאות ולקבל עוד קצת מידע.לפי התשובה שלך אני מבינה
תשארי בבית ותתמודדי עם מה שיש![]()
את התורה הזו אני לומדת ממךעיקר ההשקעה באטופיק, לפי מה שלמדתי על משפחתי, היא בלטפל נכון. תורה שלמה
כמה נסיון יש לו?ד"ר הרט מבני ברק
מומחה גדול לאלרגיה
נסיון כשלושים שנה.כמה נסיון יש לו?
איפה מקבל? הוא רופא פרטי או מטעם קופת חולים?
לא בטוח שתקבלי תוצאה שונה.ויש תוצאות מוכחות בשטח?
מה מס' הטלפון שלו?
אני צריכה לגלות למה אני אלרגית, עשיתי בדיקה פעמים אצל אלרגולוגית עמטעם קופת החולים שלי .
ולא יצא מזה משהו אמין
יש בדיקת דם שעושים מטעם קופ"ח היא בודקת הרבה מאד דברים.עשיתי כמה זריקות ביד וחיכתי רבע שעה לקבל תוצאה למה אני אלרגית.
אבל לא היה ממ שאמין , כל בדיקה קיבלתי תשובה אחרת..
מרוממה מה המס' שלו? אני ממש אשמח לקבל
ולההוא מרוממה כן תאמיני?עשיתי כמה זריקות ביד וחיכתי רבע שעה לקבל תוצאה למה אני אלרגית.
אבל לא היה ממ שאמין , כל בדיקה קיבלתי תשובה אחרת..
מרוממה מה המס' שלו? אני ממש אשמח לקבל
טלפון?פרופסור שלמה ברסלע
טלפון?
איפה מקבל?
חיפשנו אותו לאחרונה בנרות....
אלרגיה היא רגישות הגורמת לתגובה מסוכנת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים