נכתב ע"י שרי 1;1166197:איזה קופה?
נכתב ע"י shיפי;1166459:אם אני צריכה לבדיקת ראיה, אני הולכת או לד"ר ארליך
או לרופאת עיניים במרפאה של מכבי ברח' הרב שך.
כשהייתי צריכה לפתוח כיס דמעות סגור לבן שלי אז נסעתי
לד"ר שלו בתל אביב.
גיסתי נוסעת אליו גם לבדיקת ראיה.
אם תרצי פרטים, אתן לך...
נכתב ע"י שושניתוש;1167264:הוא ממכבי?
מומחה לילדים?
בעקרון אני צריכה בדיקת ראיה, אבל אני לא רוצה שטחית, כי אצל ילדים צריך לבדוק עוד הרבה דברים חוץ מראיה - עין עצלה, מקוד וכו', ולכן צריך רופא מומחה, ובפרט שהיום כבר שולחים מטיפות חלב\רופא ילדים את כל התינוקות מגיל שנה לבדיקת עיניים (כנראה לבדוק עין עצלה) אז נראה לי שלא כל רופא יכול לבדוק תנוק בן שנה....
אשמח לשמוע את המלצותיכם.
תודה רבה!
מצטרפת.נכתב ע"י מנדי זלמנוביץ;1167003:מצטרף להמליץ על ד"ר שפירר - עובד במ. עיניים תל השומר.
מומחה מאוד!!
שרי תודה רבה.נכתב ע"י שרי 1;1167350:שושניתוש צודקת
חלק מרופאי העינים שהזכירו פה אין לו מומחיות לילדים
שלחתי באישי
נכתב ע"י שושניתוש;1167533:שרי תודה רבה.
אגב, איך נכנסים כשרוצים לשלוח באישי?
נכתב ע"י מאה;1167531:גם אנחנו היינו אצל שני רופאי עיניים ואף אחד מהם לא זיהה את הבעיה.
פרופסור שפירר אבחן בתוך עשר דקות מה קורה, הפנה אותנו להמשך ברור (שאימת את האבחנה שלו), ואף התקשר בעצמו (!) לנייד שלי כדי לעדכן על תוצאות הבדיקה. (להזכירכם- הוא פרופסור!)
נכון שהביקור יקר, אבל בכל הביטוחים יש החזר די גדול, ולדעתי- שווה כל אגורה!
נכתב ע"י שושניתוש;1167264:הוא ממכבי?
מומחה לילדים?
בעקרון אני צריכה בדיקת ראיה, אבל אני לא רוצה שטחית, כי אצל ילדים צריך לבדוק עוד הרבה דברים חוץ מראיה - עין עצלה, מקוד וכו', ולכן צריך רופא מומחה, ובפרט שהיום כבר שולחים מטיפות חלב\רופא ילדים את כל התינוקות מגיל שנה לבדיקת עיניים (כנראה לבדוק עין עצלה) אז נראה לי שלא כל רופא יכול לבדוק תנוק בן שנה....
אשמח לשמוע את המלצותיכם.
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //