נאך און נאך גוט
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
זה לא פשוט כמו שזה נשמע.החכמה לקנות יום אחד לפני שזה פורץ החוצה
זה לא פשוט כמו שזה נשמע.החכמה לקנות יום אחד לפני שזה פורץ החוצה
מסכים איתך, אבל לא כל פעם אפשר לדעת מה "יפרוץ החוצה"מאוד מעניין מה שאתה כותב
אני שיווקתי בשעתו דירות חדשות בעמנואל ב560 אלף
ולא היו קונים
פשוט איש לא רצה למרות שזה היה כמעט שליש מדירות מקבילות בב"ש ומ"ע
והיום מוכרים את אותה דירה ב1.2 מיליון ואנשים קונים למרות שההפרש ירד במחצית
המסקנה: לכל דבר יש את הזמן שלו שאז המזל שלו פורץ החוצה
החכמה לקנות יום אחד לפני שזה פורץ החוצה
נמק והסברזה לא פשוט כמו שזה נשמע.
מה זה סיכון?יש גם סיכון שמקומות אחרים יצליחו.
רק להדגיש שיש המון מקומות חרדיים בפריפריה, לא חייבים לגור במרכז כדי לגור במקום חרדי.לגבי מגורים בערים מעורבות, כל הרבנים מאשרים מבחינה רוחנית את המגורים במקומות כאלו, כי אין ברירה.
כיהודים יראי ה' אנו מתמודדים עם נסיונות שונים במגוון תחומים, ואין לנו את האפשרות לחיות באופן סטרילי ולא להיתקל בנסיונות, כמובן שמי שבאפשרותו לחסוך את הנסיון של מגורים במקום מעורב על כל המשתמע מכך, זכה וחסך לעצמו קשיים.
שמעתי בעצמי מיותר מרב אחד כי ההתמודדות ברחובות הערים החרדיות היא שונה אבל לא פחותה.
לכל כלל יש יוצא מן הכלל וכבר פגשתי יהודים יקרים שהעידו בעצמם שיש להם קושי מיוחד במגורים באזור מעורב, ובהתייעצות עם רבנים הם גרים במרכז וראו ישועות למעלה מדרך הטבע.
איפה?רק להדגיש שיש המון מקומות חרדיים בפריפריה, לא חייבים לגור במרכז כדי לגור במקום חרדי.
חיפה הרבה רחובותאיפה?
רכסים היא עיר חרדית.גם תושבי המקומות האחרים (כולל רכסים וצפת) נתקלים בסביבה הקרובה שלהם באוכלוסיה מעורבת.
זה לא זול כבר כי יש שם כבר הכלהייתי בעמנואל לפני מספר ימים לצורך בדיקת הקרקעות שמשווקות (אגב שבוע הבא מכרז מצויין למי שמתעניין כמוני) התפללתי מנחה בברסלב (בכל זאת שורשים) ונהניתי מאוד מהעיר האהובה עליי מאוד.
לא הייתה לי כל כוונה לדבר חלילה סרה ברגב אחד מאדמות ארצנו האהובה, שאגב גם שם עזרתי לשווק משהו מצרף תמונה (אני הכי ימני בצד, לפני הדיאטה).
אנו עוסקים כאן בפן הכלכלי גרידא, ולכן השאלה היא האם המחיר הוא זול ביחס למוצר, לדעתי בעמנואל היה צריך להיות יותר זול, אתה חולק על כך? זכותך, אני בטוח שאנשים ישמחו גם לשמוע את דעתך.
צפה בקובץ המצורף 2084675
מה המחירים הצפויים בקרית גת?
www.prog.co.il
משווק היום 19-20אלף למטר![]()
זרקור מקומי - קרית גת -הכל על צפון ומערב זוכים ודירות
נראה שהציבור פה מאוד מחכה לשמוע פרטים, אז הנה מה שהבנתי מהתב"ע לפי התכנית הראשונה יהיו בקרית גת מערב 16 בתי כנסיות ו-8 מקוואות טהרה, ונראה שזה השתנה ל17 בתי כנסת ורק 4 מקוואות. (כמובן שכל זה מקרקעות העיריה, הם טוענים שאפשר להוסיף בכל מבני המוסדות עוד) 1 פארק גדול ו17 גני עיר.www.prog.co.il
סליחה על התיקון ומקווה שהוא נכוןבאזור של צאנז
השאלה היתה איפה יש יפה נוף בטבריה וע"ז עניתי שנראה לי בשכונת צאנזסליחה על התיקון ומקווה שהוא נכון
אבל אזור צאנז אולי ויזניץ וגם נראה לי שזה לא אזור רק שלהם אלא גם הרבה חרדים ולא דווקא חסידים
סליחה !!השאלה היתה איפה יש יפה נוף בטבריה וע"ז עניתי שנראה לי בשכונת צאנז
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים