נכתב ע"י wald;1855368:דבק סיידים - שזה אומר?
מסקינגטייפ ג"כ טוב לזה?
נכתב ע"י יואל גרוס;1855376:אשכול חשוב!!-
למי יש עוד המלצות בקשר לסיוד ?
נכתב ע"י bbr;1852994:בכיסוי לפינות, יש משהו מנייר עבה שמיוחד לפינות, מדביקים אותו לפני הצביעה וצובעים על זה, זה גם עושה שלא יראו את המתכת כשמתקלף, וגם אם ילד נתקע בזה בעוצמה הוא לא פותח את הראש.
אני ביררתי על פתרון כזה לפני כמה שנים כשהבן שלי קיבל חור בגלל שנפל על זוית של הקיר, וזה מה שאז הציעו לי, הכי פרקטי והכי יפה.
רק אין לי מושג איך זה נקרא ואיפה משיגים את זה.[/QUOTE
לאאאאאא! רק לא זה!
ככה זה נראה אצלינו!
צפה בקובץ המצורף 264475
צפה בקובץ המצורף 264472
נכתב ע"י happy;1855445:נכתב ע"י bbr;1852994:בכיסוי לפינות, יש משהו מנייר עבה שמיוחד לפינות, מדביקים אותו לפני הצביעה וצובעים על זה, זה גם עושה שלא יראו את המתכת כשמתקלף, וגם אם ילד נתקע בזה בעוצמה הוא לא פותח את הראש.
אני ביררתי על פתרון כזה לפני כמה שנים כשהבן שלי קיבל חור בגלל שנפל על זוית של הקיר, וזה מה שאז הציעו לי, הכי פרקטי והכי יפה.
לאאאאאא! רק לא זה!
ככה זה נראה אצלינו!
יש מצב לתמונה?
מעניין אותי במה מדובר.
נכתב ע"י שולה;1855452:דירה חדשה - כמה זמן את גרה בה?
האם עברו עליה חורפים וגשמים וראיתם שאכן אין רטיבויות ונזילות?
במקרה שהתשובה לשאלה הנ"ל היא חיובית, את יכולה לצבוע.
אם התשובה שלילית - אל תעשי שטויות, חכי עוד כמה חודשים.
כמו שכמה כתבו, ההכנה לסיוד יותר ארוכה ויותר חשובה מהסיוד עצמו. מסקינגטייפ על כל הפנלים, ניילונים על כל הרהיטים ועל הרצפה, להוציא שקעים, לכסות את הפינות של בדלת כניסה לחדר.
תתחילי לסייד רק ביום שיש לך מספיק זמן ואפשרות גם להתמרח. לא בחדר שאת בלחץ שעוד שעתיים הולכים לישון שם חבורת זאטוטים, או שתסיידי את החדר אבל תמצאי לחבורה מקום שינה הולם אחר. הלחץ הזה רק גורע מאיכות הסיוד ומההנאה שאת יכולה להפיק.
חומרים - אני אישית קניתי בהום סנטר (רק כי היו לי שם תלושי קניה, המחיר יקר) אבל שם מערבבים לך גוונים במקום ויש להם מבחר של הכל. אישית, אחרי שהייתי בבית טמבור והתרשמתי, הלכתי דוקא על הצבעים של נירלט, יש בהם משהו עדין יותר מטמבור וגם מגוון האפקטים והצבעים שלהם גדול יותר.
דירה חדשה - חובה לסייד קודם כל ב'בונדרול' - חומר מקשר (סיפרה לי משהיא שלא ידעה וסיידה בלי חומר מקשר, והסיוד התקלף לה בכתמי ענק, חצאי קירות נפלו יחד) לבונדרול צבע זרחני ודוחה וריח לא הכי נעים, אבל לא נורא - עובר. דבר נוסף - קני מברשת סיוד / רולר פשוטים ותעיפי לפח אחרי זה. חבל להתחיל לנקות...
אחרי שהבונדרול מתיבש (אני חיכיתי יום, אבל הוא מתיבש מהר יותר) צובעים 2 שכבות מהצבע הבסיסי אותו בחרת. לסיוד מומלץ לקנות רולר / מברשת טובים ואיכותייים. זה בולט בצביעה.
לקו התקרה אני השתמשתי בספוג מרובע עם ידית מובנית. יצא יפה ומאד נח.
ובסוף - אם החלטת להוסיף אפקט מעניין.
לסיום העבודה - קחי מכחול פשוט ותעברי על כל התיקונים והפינות שהתפספסו בצביעה. אני לא קניתי מכחול ולכן הסוף הקטן הזה נמרח לי ימים ארוכים וקצת הוציא ת'מיץ...
ואם את רוצה תמונות - שלחי לי באישי כתובת מייל.
בהצלחה!!! זו חויה מקסימה!
![]()
נכתב ע"י happy;1855445:[מה שרואים בתמונה זה "פינה משתנה"נכתב ע"י bbr;1852994:בכיסוי לפינות, יש משהו מנייר עבה שמיוחד לפינות, מדביקים אותו לפני הצביעה וצובעים על זה, זה גם עושה שלא יראו את המתכת כשמתקלף, וגם אם ילד נתקע בזה בעוצמה הוא לא פותח את הראש.
לאאאאאא! רק לא זה!
ככה זה נראה אצלינו!
צפה בקובץ המצורף 264475
צפה בקובץ המצורף 264472
יש משהו דומה שנקרא "פינה קבועה"(מיועד בעיקרון לגבס)
שזה עשוי מברזל אחד מקופל (ולא משני רצועות ברזל שמחוברות בסרט כמו בתמונה)
קיבלתי על זה המלצה פעם
בכל מקרה זה מצריך שפכטל מעל
נכתב ע"י YochiS;1855329:את המתגים עדיף להוציא...
נכתב ע"י motiv;1856312:למה להוציא אם אפשר לצפות עם דבק נייר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים