www.prog.co.il
הflymac האלו אמינים? יש להם שירות לקוחות של הויון במקרה של תקלה?לוחות כתיבה אלקטרוניות – Flymac
flymac.co
אני ממליצה על הווין קמבס פרו 22
אנוכי קניתי שםהflymac האלו אמינים? יש להם שירות לקוחות של הויון במקרה של תקלה?
(גם אני ממליצה על הלוח הזה ומחפשת לרכוש אותו, ואמזון עושים לי קצת בעיות).
אז כדאי לקנות שם את אומרת?אנוכי קניתי שם
היה לי דחוף דוקא ליום מסוים והם עשו כל מאמץ לספק את זה בזמן
שרות לקוחות בינתיים לא הייתי צריכה,
בהתקנה קצת הסתבכתי, הוא לא ממש התמצא בדיוק אבל שאל בשבילי בשרות של הויון.
וכן העט נשבר לי והייתי צריכה דחוף חדש.( אנשים. רוצו עכשיו, וקנו לכם עט חליפי. אפילו ראש הממשלה דאג לזה)
הוא שלח לי עט מדגם אחר שהיה אצלו באריזה פתוחה, בחינם(!), כדי שאבדוק אם עובד לי, שילמתי רק על משלוח.
מממ... לא זוכרת במדויק, אני חושבת שיש להם מעבדת תיקונים בארץ. @מלכה יזדי ידוע לך?אז כדאי לקנות שם את אומרת?
במקרה של תקלה הם שולחים להויון ואני צריכה לשלם על המשלוח?
אז פליימק מוכרים את זה עם העט הלא מקורי? זה הסיבה למחיר הזול?בקשר ללוח, יש לי את הדגם הזה, מרוצה עד הגג.
גילוי נאות, אין לי נסיון עם לוחות תצוגה אחרים, מלבד שלושה עיגולים שציירתי פעם בלוח סינטיק. לא זכורים לי הבדלים היסטרים, למי ששאל.
דבר אחד כן שמפריע,
לפעמים כשהעט מונח על הלוח בזוית חדה מדי, ואני מתחילה קו( משמאל לימין דוקא, אולי פשוט כי אז מטים את העט יותר. אני מציירת בימין)
הוא קצת לא קולט.
אבל בזוית סבירה זה הולך מצוין.
יש לציין שהעט שלי הוא מדגם שרשמית החברה לא מכריזה עליו כתואם ללוח. אולי קשור.
לא לא.אז פליימק מוכרים את זה עם העט הלא מקורי? זה הסיבה למחיר הזול?
זה בטוח מקורי?אני קניתי של הויוון מאלי אקספרס
והיה לי בעיה עם ההתקנה וחשבתי שהעטים לא עובדים
אז הם שלחו לי בחינם שני עטים חדשים
והם תיקשרו איתי כל הזמן עד שהצלחתי עם ההתקנה
וגם המחיר באלי אקספרס ממש נמוך
יש להויון חנות רשמית באליאקספרס. ויש גם חנות לא רשמית, צריך לשים לב.זה בטוח מקורי?
בהחלט לוח טוב, גם לי היה אותו, אבל פותחת הנושא ביקשה המלצה לסינטיק- שהוא לוח תצוגה, ולא לוח אטום.אני קניתי כזה
עבד לי מצוין, התחבר מיד, סופק תוך יומיים או 3 ימים.....![]()
אבל יש לציין שהייתי צריכה אותו רק למסירת שיעורים (שימש לי ממש כמו לוח בכיתה) ולא לגרפיקה.
זה מקוריזה בטוח מקורי?
איזה דגם של הויון? כי הסתכלתי עכשיו באליאקספרס וה22 2019 עולה כמו באמזון, 799 דולר לא כולל משלוח.זה מקורי
וזה עלה באיזור ה300 דולר
והגיע במשלוח עד הבית, ארוז יפה יפה
אני חופרת להם בשאלות והם תמיד מתייחסים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים