תנסו לעלות את הכתובת לדפדפן אחר, הלינק לדרופבוקס, ולפעמים זה עושה בעיות באקספלורר.נכתב ע"י נחמי ווייס;909293:רק אני לא מצליחה לראות?
לגבי ההערה, אם הבנתי נכון, לכל תנועת גוף יש הגבלה, לרוב מי שדואג לריג לא מגביל את התנועה לאנימטור (ואם כן, עדיין הוא ישאיר מקום תנועה חופשית, מעבר לתנועה רגילה), לכן יתכן שעשיתי שם תנועה שהיא עוברת את הגבול תנועה הנורמלי, ובשל כך היה נראה שהיד מתפרקת.נכתב ע"י אאססתתרר;909323:רק הערה קטנטונת: בסיבוב של פרק היד ימינה ושמאלה זה נראה שהיד עומדת להתפרק לו אני חושבת שהיו צריכים לראות את הקטע שעד המרפק זז מתחת לחולצה
נכתב ע"י גיל קוליוק;909340:לגבי ההערה, אם הבנתי נכון, לכל תנועת גוף יש הגבלה, לרוב מי שדואג לריג לא מגביל את התנועה לאנימטור (ואם כן, עדיין הוא ישאיר מקום תנועה חופשית, מעבר לתנועה רגילה), לכן יתכן שעשיתי שם תנועה שהיא עוברת את הגבול תנועה הנורמלי, ובשל כך היה נראה שהיד מתפרקת.
נקודה נוספת הדמות לפני החלקה (smooth) על-מנת שיהיה אפשר לעשות אנימציה מהר יותר, בשל כך יש להתחשב, שלמרות שנראה שיש חדירות בפוליגונים, לעיתים רבות, אחרי ההחלקה הדברים מסתדרים, בדוק.
א. לגבי קיפול היד אני אשמח אם תעשי תמונת מסך ותשלחי לי, שאדע יותר טוב מה כוונתך.נכתב ע"י נחמי ווייס;909551:ממש יפה , מסודר ומקצועי.
הערה בקטנה: כשהוא מקפל את היד שלו, משהו שם לא כ"כ חלק.
אשמח להחכים ולהבין, למה העדפת ליצור את האנימציה של הפה והעיניים בצורה זו ולא דרך בלנד שייפ?
אם אנימטור לא פותח את תיבת הבלנד שייפ, אז לא אמרתי כלום.נכתב ע"י גיל קוליוק;909584:א. לגבי קיפול היד אני אשמח אם תעשי תמונת מסך ותשלחי לי, שאדע יותר טוב מה כוונתך.
ב. לגבי הפה והעיניים, ככלל האנימטור לא פותח שום חלון חוץ מהגרף ומהדרופ-שט. חוץ מזה הרעיון שהכל יהיה קל, נגיש, וחשוב מאוד נעים לעבוד, באופן זה האנימטור עובד מהר יותר ויעיל יותר.
נ.ב.
אגב הריג הזה מאוד פשוט, מכיוון שכך היתה ההזמנה, תארי לעצמך ריג אם יותר אפשרויות, ו/או כ - 20 בלאנד-שייפ, וראיתי כאלה. לפי מה שכתבת האנימטור השתגע ברגע שהוא יתחיל לעבוד.
כן רק שיותצר אינטואיטיבי לשלוט על זה עם מחוונים על המסך ולא עם סליידרים בפאנל, תחשבי אם היית צריה להזיז אובייקטים רק עם הערכים בפאנל ולא עם הגיזמו של הצירים.נכתב ע"י נחמי ווייס;909592:אם אנימטור לא פותח את תיבת הבלנד שייפ, אז לא אמרתי כלום.
בבלנד שייפ הרעיון הוא בדיוק אותו דבר כמו שעשית, רושמים ג"כ לכל דבר את השם, ניתן לעשות לכל תחום שורה בנפרד- מה שיותר נח בזה זה שהתיבה כבר מגיעה מוכנה עם הסליידרים לכל פעולה ואין צורך לעבוד עליה כמו שאתה עשית.
נכתב ע"י דודי;910365:נראה לי שלהזיז יד יותר קל עם איי קיי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים