ולכן לא הבנתי את השאלה מה ממליצים כל חומר משמש למשהו אחר במשרד.נכתב ע"י shיפי;1369250:אז מה אומרים, מומלץ?
נכתב ע"י אות לי;1370228:אני לא פוליטורצ'יק ואפילו לא ממש מבין את ההבדל..
אממה, יש לי חבר פוליטורצ'יק וכשהנגר שבנה לנו את הויטרינות שבגבס רצה לשלוח אותם למצבעה התיעצתי עם החבר והוא אמר לי לדרוש אקרילי
הוא אפילו אמר לי כמה תוספת לשלם לנגר /למצבעה על האקרילי ביחס לסינטטי.
לאחר הצביעה הראתי לחבר מדף אחד והוא הריח אותו ופסק..זה אקרילי.
נכתב ע"י GolanArt;1370398:מעניין.
תוכל להעלות תמונה של הריהוט שאינו מספיק משרדי לדעתך?נכתב ע"י אות לי;1371070:לפחות שזה של איקאה זה לא טעות..
אנחנו משום מה לא מתחברים לריהוט של איקאה (בכלל, לא רק למשרד) למרות שאני חושב שהם נותנים תמורה מצוינת לכסף.
אנחנו עשינו את המשרד אצל נגר פרטי מ-ע-ו-ל-ה לפי מפרט שלנו זה כולל הרבה מגירות - שידות - ארונות סגורים - ארונות עם דלתות זכוכית - ושולחן עבודה ענק.
והתוצאה שיצאה..משהו לא מספיק משרדי למרות שצבע הריהוט מתאים לפרקט והטפט משתלב נהדר בצבעים של החדר והכל רציני ומכובד.
את הכיסאות הזמנתי אצל 'מזרחי ריהוט משרדי' (מקום עם שרות מעולה שעושה לך לפי הזמנה כל צבע ריפוד שעולה על דעתך ומחליף לך את הגלגלים למותאמים לפרקט)
ראיתי שם ריהוט משרדי 'אמיתי' והבנתי מה חסר אצלנו - גימורים של ריהוט משרדי, קשה לי לשים את האצבע של משהו מסוים אבל בגדול זו התחושה.
את זה נגר פרטי איכותי ככל שיהיה לא יכול לתת צריך מישהו שמשרד זה עיסוקו.
בשביל להבין כנסו לאתר שלהם http://www.y-mizrahi.co.il/
נכתב ע"י GRN;1371879:תוכל להעלות תמונה של הריהוט שאינו מספיק משרדי לדעתך?
תודה
נכתב ע"י GolanArt;1373443:הרעיון לכשעצמו מגניב,
רק אני לא בטוח שזה תיקני כי קפה או מים יכולים להשפך בקלות ובום...
נכתב ע"י אות לי;1374577:כבר העירה לי מישהי בפרטי על 'הבום'..
עניתי לה שהשולחן באורך של יותר מ - 2.5 מטר והוא משמש אדם אחד כך שיש מספיק מקום גם למשקאות..
בנוסף יחידת השקעים שהוזמנה בצבע כסוף מוגדרת ע"י היצרן כחסינת מים.
נכתב ע"י GolanArt;1375018:אם לא מדובר בהמצאה חדשה, אלא בשקע מוגן מים מצוי, אזי כל האטימות שייכת
רק שהמכסה סגור. אם לכל שקע יהיה מכסה משלו ואז לא יהיה מצב לשקע חשוף,
אז זה די מרגיע, אם כי עדיין לא תיקני לעניות דעתי.
(אגב, אם היה לי דבר כזה על השולחן שלי, הוא היה מוצף בקפה....)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים