נכתב ע"י s976;1148150:הכל יכול להיות.
תני יותר פרטים.
לאיפה את מנסה להכנס, ומה את רואה או לו. וכן באיזה דרגה של סינון, ואם ניסית להוריד רמה.
נכתב ע"י המקצוען;1148164:זה בעיה/נפילה של האתר.
נכתב ע"י המקצוען;1148164:זה כתוצאה מהסינון.
נכתב ע"י אהובה ו;1148170:
נכתב ע"י s976;1148150:הכל יכול להיות.
תני יותר פרטים.
לאיפה את מנסה להכנס, ומה את רואה או לו. וכן באיזה דרגה של סינון, ואם ניסית להוריד רמה.
נכתב ע"י המקצוען;1148164:אם ירדת לדרגת סינון הכי פחותה, אז כמובן ברור שזה בעיה/נפילה של האתר.
אני אמנם לא ברימון אלא באתרוג, אבל דף שמתחרפן בצורה כזו, זה כתוצאה מהסינון.
נכתב ע"י המקצוען;1148186:כ"כ קשה לך לפתור את המשוואה העמוקה והקשה שהצגתי?
אם ירדת לסינון הכי פתוח והתקלה עדיין מופיעה, אז אין סיבה שזה יהיה מהסינון, כי את בעצם כמעט ולא מסוננת.. וזה ברור שזו נפילה של האתר.
ואם הבעיה נפתרת, זה אומר שזו ראקציה מהסינון.
זהו, זה מה שכתבתי.
נכתב ע"י המקצוען;1148186:כ"כ קשה לך לפתור את המשוואה העמוקה והקשה שהצגתי?
אם ירדת לסינון הכי פתוח והתקלה עדיין מופיעה, אז אין סיבה שזה יהיה מהסינון, כי את בעצם כמעט ולא מסוננת.. וזה ברור שזו נפילה של האתר.
ואם הבעיה נפתרת, זה אומר שזו ראקציה מהסינון.
זהו, זה מה שכתבתי.
נכתב ע"י s976;1148198:במחילה, אבל חוששני שאינך מכיר את רימון.
הכל יכול להיות.
נכתב ע"י המקצוען;1148225:נראה לך שיכול להיות שהיא בסינון הכי פתוח וזה יהיה כתוצאה מהסינון?
זו שאלה תיאורתית, כי אני באתרוג.. אבל מוזר לי כזה דבר.. כי אם ללא סינון זה עובד מצויין ואין תקלות, אז תמוה לי לחשוב שאם יש איזשהו קמצוץ של סינון, זה יהווה בעיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים