נכתב ע"י מרציפן;2180757:חברים,
איפה ניתן להשיג עור כדי לרפד כיסאות [בעצמי] ??
נכתב ע"י אות לי;2181911:עור על באמת או דמוי עור ?
יחי ההבדל הקטן,
יש הבדל ענק במחיר ובשיטות הריפוד שלהם.
נכתב ע"י מרציפן;2181928:עור אמיתי.
ואם כבר, יש מה לדעת לרפד חוץ מלפרק את המושב ולמתוח ולהצמיד את העור ולהדק מאחור במהדק סיכות??
[מדובר לרפד על ריפוד קיים בלי לקלף אותו. הריפוד הקיים (עור) הוא במצב מצויין חוץ מזה שהתחיל להתקלף (כמו קליפה דקיקה שיורדת ממנו)]
תודה מראש.
נכתב ע"י אות לי;2181946:סליחה על החפירה..
את בטוחה ב - 100% שזה עור?
כי התופעה של קילוף מעידה על..סקאי,
עור נשחק או משתפשף אבל לא מתקלף,
אורך חיים של סקאי איכותי כעשר שנים ואז מתחיל קילופים,
נדיר לראות כיסאות מרופדים בעור ויש לזה כמה סיבות,
אם בכל זאת את מעוניית לדעת היכן קונים עור לריפוד, אני אשאל את מי שמבינה בזה יותר אצלנו.
טכנית ברור שיותר קשה לרפד בעור,
ראשית צריך להכין פריסה נכונה של המושבים ביריעה שלא תקבל המון פחת,
בנוסף עור הרבה יותר חזק/קשה מסקאי ולעשות פינה יפה בריפוד המושב דורש מיומנות.
תמיד שמרפדים מחדש רצוי להחליף את חומרי המילוי = ספוג, רצועות גומי (אם קיים) ואקרילן,
הם פשוט מה שמכנים "עייפים" מהשימוש.
99.9% שזה דמוי עור,נכתב ע"י מרציפן;2181956:מדובר בכסאות שקניתי יד שניה כך שאין לי מידע אמיתי אם הם עור ממש או לא.
לפי המגע והרכות זה נראה לי עור, אבל האמת שאני לא סגור על עור דוקא, אם זה מדי יקר.
אם יש סקאי איכותי זה גם מספיק לי.
אולי תוכלי לכוין אותי איפה להשיג סקאי איכותי.
ושאלה נוספת: צריך ידע מיוחד במלאכת הריפוד?
[אין צורך להחליף את הפנים כי מדובר בכסאות בני כ4 שנים והמצב שלהם מצויין - חוץ מהקילופים הדקיקים].
נכתב ע"י cofix;2432041:יש תקנה לכיסאות שאמורים להיות עור אבל מתקלפים ?
נכתב ע"י אות לי;2432577:בטח שיש תקנה,
לרפד מחדש לבד או אצל רפד
בת"א יש לי רפד כיסאות מעולה.
נכתב ע"י cofix;2423063:מה עשיתם בסוף ?
גם לי יש כיסאות שהבטיחו לי שהם עור אבל כולם מקולפים האמת רציתי כבר לקנות לפסח חדש אבל אולי יש סיכוי
נכתב ע"י אונקי;2434191:קופצת על האשכול
אשמח אם יהיה מישהו שידע לענות לי.
הבן שלי לצערי קישקש לי על הכסא שמרופד בעור בעט
יש תקנה??
כל כיסא לגופו,נכתב ע"י cofix;2434136:קודם תודה
האמת שרפד הציע לי ב 350 ש"ח לכסא מה אמור להיות המחיר ? האם זה סביר ?
והאם אני שיש לי ידיים טובות יצליח לבדי לרפד ? יש הוראות ?
לא מחליפים רק ספוג, כשמרפדים מחדש ומורידים את הריפוד הישן מחליפים גם את הספוגנכתב ע"י אסתי וויג;2434367:איך אפשר להחליף ספוג?
נכתב ע"י אות לי;2434452:אם תשלחי לי תמונה של כיסא אני יכולה לשאול את "הרפד שלי" מה המחיר שלו.
כשיהיה לך תמונה, הכי טוב שתשלחי אותה לניק 'תפוז סיני' [נכתב ע"י cofix;2438925:עוד לא צילמתי אבל לאיפה לשלוח תמונה ?
כשיהיה לך תמונה, הכי טוב שתשלחי אותה לניק 'תפוז סיני' []
הוא ייתן לך הצעת מחיר מסודרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים