- הוסף לסימניות
למדתי בירושלים, קרוב ל40 שיעורים, עברתי בטסט ראשון.בלת"ק.
קופצת על האשכול, מי שלמד בירושלים, כמה שיעורים זה לקח? ואיזה טסט עברתם?
למדתי בירושלים, קרוב ל40 שיעורים, עברתי בטסט ראשון.בלת"ק.
קופצת על האשכול, מי שלמד בירושלים, כמה שיעורים זה לקח? ואיזה טסט עברתם?
אצל מי למדת? מורה?למדתי בירושלים, קרוב ל40 שיעורים, עברתי בטסט ראשון.
מורה אישה - אפרת ברק. ממליצה. (אין לי פה את המספר אבל יש אותו כאן בפרוג)אצל מי למדת? מורה?
באיזה שיעור התחלת חנייה?
אני כבר לומדת, אצל סימה כהן, מכירה?מורה אישה - אפרת ברק. ממליצה. (אין לי פה את המספר אבל יש אותו כאן בפרוג)
כנראה זה באמת הרבה תרגול, כל פעם שחונים מתרגלים עוד קצת...לא זוכרת איזה שיעור התחלתי חנייה. אבל חייבת להגיד שבחניות עם הרכב של המורה הסתדרתי מצוין (וכך גם בטסט), למעשה בפעמים הבודדות ששכרתי רכב מאז הרשיון הסתבכתי הרבה יותר והייתי צריכה לתקן.
איזה שיעור את?אני כבר לומדת, אצל סימה כהן, מכירה?
אני מתלבטת אם הקצב שלי טוב לכן שואלת, מתי הרגשת שאת טובה מספיק?
כן שמתי לב לזה, אבל היא באמת טובה.הבנתי שהיא טובה, ייתכן והיא קצת פרפקציוניסטית (מכירה מישהי שלמדה אצלה וקצת נמרחה מהסיבה הזאת אבל למעשה עברה בשני)
נראה לי אם ככה שאני במצב טוב יחסית.במקרה שלי אחרי 15 שיעורים כבר הרגשתי יותר שליטה על הכביש, כמובן עם הזמן השתפשפתי יותר. אבל היא הייתה מתערבת לי גם בשיעורים מתקדמים יותר.
ס"ה התכוונתי לתת מבט שזה לא כזה קשה כמו שמנסים להפחיד פה. וכידוע ישנם לא קצת אנשים עם רמת משכל נמוך מאוד שנוהגים... וגם ילדים בני 16 שיודעים לנהוג מצויין...וואו @ממ"ד, קצת קשה לקרוא את התגובות שלך, מרגיש קצת מתנשא וברור לי שאת/ה לא.
יכול מאוד להיות שיש לך כשרון טבעי, וזה מדהים וכיף שניצלת את זה לטובה.
נהיגה זה דבר שדורש המון, לא כולם מצליחים בהתחלה, יש כאלה שקורעים את עצמם והתסכול שלהם עולה לשמים עד כדי יאוש, עד כדי לוותר על זה. ע"ע @שוקולד בלונדי .
הם הנורמלים, לא אתה!!!
אתה יוצא דופן במתנות שקיבלת, לא הם!!!
@תותית מפונקת
כן, אבל לא נעים לכתוב: תקשיב מאמי אתה מידי עף על עצמך, תנמיך ומהר.
אז מרפדים את זה במחמאות לפני ואחרי......
אני מכירה מקרה הפוך, נו אז מה? מכאן להסיק מסקנה גורפת ?, לא הכי מקצועי בעיניי.... וד"ל.
לא הייתי קוראת לזה כישרון או מתנה אלא מזל....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים