- הוסף לסימניות
זה לא יאנג 1 ולא 2 זה דגם אחר לגמרימציעים לי לקנות יאנג דגם GT S5360
זה נקרא דגם טוב?
והאם זה נקרא יאנג 1 או יאנג 2?
יאנג הרגיל זה GT-S 6310
והיאנג 2 זה H130
זה לא יאנג 1 ולא 2 זה דגם אחר לגמרימציעים לי לקנות יאנג דגם GT S5360
זה נקרא דגם טוב?
והאם זה נקרא יאנג 1 או יאנג 2?
ואיך הדגם הזה? הוא טוב?זה לא יאנג 1 ולא 2 זה דגם אחר לגמרי
יאנג הרגיל זה GT-S 6310
והיאנג 2 זה H130
איך הקליטת אינטרנט של השיאומי חצי טאצ'? יותר טובה מיאנג?היאנג ענתיקה כבר .כולם מחודשים זבל. לא מקרב לשיואמי החצי טאצ'.
השיואמי פצצה. נוח . בטריה חזקה. אנדרואיד 11 !
מוזר. לי דווקא אמרו ששיאומי הוא עובד פצצה.לי עכשיו יש יאנג
אני רוצה להחליף, אבל הבנתי שהשיומי לא חזק
על מה אתם ממליצים?
כל הקטע שאני לא רוצה שיהיה לו מראה של איפון.. אז איכשהוא היאנג ענה על דרישה זו.
אני רוצה שיהיה בו מייל ווואצפ.
אז כנראה היה להם את השיואמי בלי הטאצ'...אז ההמלצה היא על שיומי חצי חצי?
יש לי כמה חברות שנפל להם המסך
אז כנראה היה להם את השיואמי בלי הטאצ'...
יש אפשרות ל-2 סימים?אז כנראה היה להם את השיואמי בלי הטאצ'...
לאיש אפשרות ל-2 סימים?
חולק עליך, לאחרונה הזמנתי כמה מכשירי יאנג, עובדים מצויין התקנתי גירסה כשרה בכמה שקלים, הרבה יותר טוב מהשיאומי מקשים, ניסיתי את שניהם.היאנג ענתיקה כבר .כולם מחודשים זבל. לא מקרב לשיואמי החצי טאצ'.
השיואמי פצצה. נוח . בטריה חזקה. אנדרואיד 11 !
איזה דגם הזמנת?חולק עליך, לאחרונה הזמנתי כמה מכשירי יאנג, עובדים מצויין התקנתי גירסה כשרה בכמה שקלים, הרבה יותר טוב מהשיאומי מקשים, ניסיתי את שניהם.
צריך לדעת מאיפה להזמין.
יש לו את הפלוסים של הסמארטפונים והוא כשר.
השיאמי מלא באגים, מכשיר חלש
אחפש את הקישור.איזה דגם הזמנת?
לא דיברתי על השיואמי מקשים הוא באמת דפוק.חולק עליך, לאחרונה הזמנתי כמה מכשירי יאנג, עובדים מצויין התקנתי גירסה כשרה בכמה שקלים, הרבה יותר טוב מהשיאומי מקשים, ניסיתי את שניהם.
צריך לדעת מאיפה להזמין.
יש לו את הפלוסים של הסמארטפונים והוא כשר.
השיאמי מלא באגים, מכשיר חלש
אחרי כמה זמן הגיע אליך הפאלפון?הנה קישור יאנג, https://www.ebay.com/itm/264812182138
הזמנתי 2 ועובדים מצויין איכות גבוה, בפורום מתמחים מישהו פרסם הקישור.
חודש אולי חודש וחצי, לא זוכר.אחרי כמה זמן הגיע אליך הפאלפון?
הזמנתי מזמן וזה לא כל כך מראה לי התקדמות במשלוח
זה חדש או מחודש? דור 4 זה תומך?הנה קישור יאנג, https://www.ebay.com/itm/264812182138
הזמנתי 2 ועובדים מצויין איכות גבוה, בפורום מתמחים מישהו פרסם הקישור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //