אוקיי, אז יש אותי, אותך, את GRN, מי עוד? צריך עוד 7...נכתב ע"י שריל'ה;306512:אולי פשוט תשאל מי רציני ומי מעוניין?....
אני כןן
נכתב ע"י נעמי ברקאי;306532:אם יהיה מצב ל10 תשלומים אני מצטרפת. כי קצת קשה לי לעמוד בהוצאה. ואני ממש חיבת מחשב חדש...
נכתב ע"י start;306535:אני בודקת ואענה תשובה היום אם כן,
המחיר כמו שיהושוע כתב - 3300, או 3690 ?
ואני מבינה שזה לא כולל התקנת תוכנות?
נכתב ע"י prog;306513:המחיר הוא 3690 ש"ח
ולחברי פרוג זהב תוספת הנחה של 5 אחוז.
יש אפשרות של משלוח בתוספת של 40 ש"ח.
המחיר כולל מע"מ
בהצלחה
אווו, כשמסבירים לי לאט אני מבינה מהר...נכתב ע"י Shia;306588:אני אעשה קצת סדר בעניינים:
דבר ראשון צריך להבין, שני המפרטים דומים מאוד! הבסיס הוא אותו בסיס.
אם נכנסים לפרטים, המפרט שאני הצעתי עדיף מבחינות מסויימות, והמפרט של פרוג מציג יתרונות בדברים אחרים.
יתרונות המפרט של פרוג:
1) ספק כח חזק יותר.
2) זיכרון שפועל בתדר גבוה יותר (1600Mhz לעומת 1333Mhz)
היתרונות העיקריים של המפרט שלי על זה של פרוג:
1) דיסק-קשיח של 500GB לעומת 320
2) גוף קירור מיוחד איכותי למעבד, דבר שמאפשר לבצע "אוברקלוק" משמעותי למעבד. (הסבר בהמשך)
3) זיכרונות מהירים עם קירור איכותי
מה זה אוברקלוק?
ובכן, אוברקלוק זה השם לכיוונון ידני של המעבד ורכיבי הליבה של המחשב באופן שמנצל את יכולותיהם מעבר להגדרות היצרן.
לדוגמה, מעבד שאינטל משיקה עם נתונים רשמיים של מהירות שעון 3Ghz, יכול למעשה לעבוד במהירויות גבוהות בהרבה (אפילו מעל 4Ghz) אלא שכאמצעי בטיחות ומחשש להתחממות יתר מגבילה החברה את מהירותו.
כשעושים אוברקלוק, אנחנו מביאים לידי ביטוי מעשי את היכולות של המעבד, ועל מנת לפצות על כך, אנחנו מתקינים גוף קירור איכותי (לא המאוורר המסכן המוכר לכולם) שמונע התחממות לא רצויה.
לסיכום, אני מאמין שבשורה התחתונה המפרט שהצעתי ייתן תמורה טובה יותר, ויש בונוס, אוברקלוק חינם.
החנות שהציעה את המפרט נקראת קוברה מחשבים (חפשו בגוגל) והיא מתמחה במערכות מחשב לביצועים גבוהים. יש לי ניסיון טוב איתם. (אין לי מניות אצלם)
לסיום, סיכום ביניים של האנשים שהביעו עניין ברכישה קבוצתית:
Shia
שריל'ה
Nיכל
GRN
נעמי ברקאי
start
*לאה
סה"כ 7 אנשים. יש עוד מישהו? האם כללתי מישהו בטעות?
צודק.נכתב ע"י DDFF;306624:Shia, עדיין הייתי ממליץ לנסות לקבל ספק חזק יותר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים