נכתב ע"י לנדא;1551398:וזה חייב לבא בלווי תמונה של מנת מסעדה בקומפוזציה מענינת וכדו'
תמונה שתשדר מסעדה יוקרתית כבר במבט ראשון בלי שיצטרכו לעשות פרושי רשי כדי להבין שמדובר במסעדה,
המון בהצלחה !
נכתב ע"י מאה מגה;1552722:מהיכרות טובה עם המקום, מה שמיוחד בו זה לא אוכל כזה או אחר,
מי שמחפש מסעדה חלבית טובה יש לו מקומות יותר מעניינים בירושלים.
הסניף הזה של אנג'ל יושב על המשבצת של 'מאפה נאמן' 'מאפיית חבה' ברחוב יפו וכדו' שמציעות מאפייה עם מקום לשבת ותוספת של ארוחת בוקר מגוונת עם קפה הפוך וקרואסון פריך או מרק חם, לא יותר מכך.
אני הייתי מתמקד בקמפיין על המסר של 'מקום נהדר לפגישות עבודה', 'קפה ומאפה לתחילת היום', 'מבצע ארוחת בוקר' ועוד בסגנון זה.
לקחת את זה למקום של מסעדה יוקרתית לא יהיה נכון, זה לא מקום ל'שבע ברכות' או ארוחה לכל המשפחה כמו שמצפים ממסעדה חלבית.
בסופו של תהליך, אם מבטיחים הבטחות שאינן נכונות, גם מאכזבים את הלקוחות שהגיעו בעקבות המודעות ומצפים למשהו אחר וגם מפסידים את קהל היעד הפוטנציאלי הקיים שמחפש מקום טוב לשבת לפגישת עבודה בבוקר ובשבילו זהו המקום הטוב ביותר באיזור...
זה רחוק מלהיות מדויק.נכתב ע"י מאה מגה;1552722:מהיכרות טובה עם המקום, מה שמיוחד בו זה לא אוכל כזה או אחר,
מי שמחפש מסעדה חלבית טובה יש לו מקומות יותר מעניינים בירושלים.
הסניף הזה של אנג'ל יושב על המשבצת של 'מאפה נאמן' 'מאפיית חבה' ברחוב יפו וכדו' שמציעות מאפייה עם מקום לשבת ותוספת של ארוחת בוקר מגוונת עם קפה הפוך וקרואסון פריך או מרק חם, לא יותר מכך.
אני הייתי מתמקד בקמפיין על המסר של 'מקום נהדר לפגישות עבודה', 'קפה ומאפה לתחילת היום', 'מבצע ארוחת בוקר' ועוד בסגנון זה.
לקחת את זה למקום של מסעדה יוקרתית לא יהיה נכון, זה לא מקום ל'שבע ברכות' או ארוחה לכל המשפחה כמו שמצפים ממסעדה חלבית.
בסופו של תהליך, אם מבטיחים הבטחות שאינן נכונות, גם מאכזבים את הלקוחות שהגיעו בעקבות המודעות ומצפים למשהו אחר וגם מפסידים את קהל היעד הפוטנציאלי הקיים שמחפש מקום טוב לשבת לפגישת עבודה בבוקר ובשבילו זהו המקום הטוב ביותר באיזור...
נכתב ע"י שרהלע;1552900:זה רחוק מלהיות מדויק.
הם בהחלט עורכים סעודות שבע ברכות ואירועים . ועל רמה.
שנית. לא יודעת מתי היית שם לאחרונה אבל יש להם תפריט מגוון ממש: פסטות פוקצות שקשוקות אישיות בהגשה מיוחדת. מוקרמים. פיש אנד ציפס' וכו' בשבועות הקרובים יכניסו גם מנות דגים לתפריט. יתכן שיש מה לשדרג ולהוסיף אבל זה רחוק מלהיות קפה נאמן ודומיו.
יתכן שהשם אנגל גורם ללקוח להרגיש כך מבחינה פסיכולוגית.
משהו נוסף. בשעות הבוקר יש צדק בדבריך. אבל בשעות הערב המצב שונה לגמרי.
נכתב ע"י יונה יונה;1553118:בוש בייגל יוקרתי????
בוש בייגל זה בייגל+מרקים במקום שנראה נחמד, לא יותר.
נכתב ע"י שרהלע;1553085:אם אני רוצה תמונה, צילום מיקצועי למנה, יש צלמים שמתמחים בצילום אוכל?
סליחה על הבורות... אין לי אפילו מצלמה בבית.
נכתב ע"י album;1553197:
נכתב ע"י שרהלע;1552900:זה רחוק מלהיות מדויק.
הם בהחלט עורכים סעודות שבע ברכות ואירועים . ועל רמה.
שנית. לא יודעת מתי היית שם לאחרונה אבל יש להם תפריט מגוון ממש: פסטות פוקצות שקשוקות אישיות בהגשה מיוחדת. מוקרמים. פיש אנד ציפס' וכו' בשבועות הקרובים יכניסו גם מנות דגים לתפריט. יתכן שיש מה לשדרג ולהוסיף אבל זה רחוק מלהיות קפה נאמן ודומיו.
יתכן שהשם אנגל גורם ללקוח להרגיש כך מבחינה פסיכולוגית.
משהו נוסף. בשעות הבוקר יש צדק בדבריך. אבל בשעות הערב המצב שונה לגמרי.
נכתב ע"י ariels;1556632:שקשוקות ופיש אנד צ'יפס - אם הם רוצים להיקרא מסעדה רצינית, טובה -
שיורידו את שני הדברים האלה, ואם יש עוד דברים מהסגנון הזה בתפריט...
עד אז - הם ישארו הכלאה בין מאפיה, בית קפה ומסעדה חלבית
(אין לי שום דבר נגד המקום, מעולם לא ביקרתי או אכלתי בו ואני גם לא יודעת איך הוא נראה, שזה עוד דבר מהותי ברמת המסעדה)
אני חושבת שהדבר הראשוני שהם צריכים אחרי ההכשר זה בידול מוצלח.
נכתב ע"י ariels;1556632:שקשוקות ופיש אנד צ'יפס - אם הם רוצים להיקרא מסעדה רצינית, טובה -
שיורידו את שני הדברים האלה, ואם יש עוד דברים מהסגנון הזה בתפריט...
עד אז - הם ישארו הכלאה בין מאפיה, בית קפה ומסעדה חלבית
(אין לי שום דבר נגד המקום, מעולם לא ביקרתי או אכלתי בו ואני גם לא יודעת איך הוא נראה, שזה עוד דבר מהותי ברמת המסעדה)
אני חושבת שהדבר הראשוני שהם צריכים אחרי ההכשר זה בידול מוצלח.
נכתב ע"י שרהלע;1557137:לא רציתי להיכנס לויכוח, אבל בעלי אמר לי אותם מילים:
למה את אומרת את זה? היום אכלתי בקפה קפה שקשוקה טעימה מאד
ואת בית הקפה של אנג'ל אני מכירה והוא בית קפה לכל דבר (אולי שפשוט יורידו את הענין של מאפית אנג'ל
באו ונאתגר אותכם:
איזה שם הייתם מציעים?
את צודקת שזה לא משחק או אתגר.נכתב ע"י סתם;1558178:מי אמר שחייבים להחליף שם
החלפת שם זה לא ענין של אתגר
זה להחליף שלטים ועוד זה השקעה רבה
וצריך לבדוק בפרמטרים מקצועיים
לבדוק למה..?
מי קהל יעד?
פירסמו וזה לא עזר?
איך משרתים את הלקוחות?
מה הUSP של המקום
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים