אין לי שום עניין לשקר שאני גרה שם, אם אמרתי שאני גרה שם אז כנראה שכן.. אין קשר לומר שאני לא.??????????
רק זה מראה שאת לא גרה שם.
שאתחיל לספור לך כמה חוצניקים יש בכל בנין בהמ"ג-זכרון יעקב-פנים מאירות-סורוצקין?
נכון שהדירות ישנות יותר ולכן זולות יותר אבל עדיין המחיר יפה מאוד, ולכן רשמתי 5200 ולא 7500-8000 כמו ברוממה למעלה.
הלוואי הלוואי.
אם את מוצאת דירה כזו עבורי ב6500 אני קמה עכשיו ועוברת לשם.
זו דירה גדולה (75 מ"ר) משופצת חלקית, ובהחלט יש את האלה שרוצים לגור באזור ההוא וישלמו על כך.
ח"ו לא אומרת שאת משקרת אלא היה נשמע לי שאת לא גרה שם.אין לי שום עניין לשקר שאני גרה שם, אם אמרתי שאני גרה שם אז כנראה שכן.. אין קשר לומר שאני לא.
אני גרה בבניינים החדשים והיקרים באזור זה, כבר למעלה מ8 שנים בדירה משלי ומכירה טוב מאד את השוק פה, אז כנראה שאת לא מתמצאת..כי ממש לא נכון לכתוב 'בהמ"ג-זכרון יעקב-פנים מאירות-סורוצקין' , המ"ג וזכרון יעקב זה מחירים אחרים לגמריייי מסורוצקין ופנים מאירות. וחוצניקים שאולי גרים בהמ"ג וזכרון יעקב אמנם דוברי אנגלית אולי אבל ממש ממש לא החוצניקים שודבר עליהם פה שבאים ומשלמים את המחירים הגבוהים של השכירות מבלי לקנות דירה(מדובר באוכלוסיה ברמה הרבהה יותר גבוהה שבחיים לא תגור בבניינים כמו המ"ג וזכרון יעקב) בסורוצקין ופנים מאירות אכן יש חוצניקים לרב ובאמת המחירים שם גבוהים בהרבה והבניינים נראים טוב בהרבה.
לגבי המחיר בסורוצקין תחפשי ותיווכחי למצא בקלות, אני מכירה מצוין ומדברת מהשטח , רואה פרסומות בעתונים וכו.. כך שאינמה להתווכח
לא נמוכים לאזורי ביקוש.חוץ מהאחוזי רווח הנמוכים יחסית
??השקעה אחת גדולה מאוד מאוד
וזה גם מה שמוריד את כדאיות ההשקעה
תוכל לפרט איזה הטבות במיסים יש על זה לפיאני עבדתי עם יועץ פיננסי עד לפני חודשיים
ומה שהוא המליץ לאנשים ששמו אצלו החל מ200k עד אפילו 5 מליון, זה להשקיע בפוליסת חיסכון (שזה אגב חברות הביטוח מנהלות)
ששם יש את כל המעלות של מיסים, ועוד
וגם התשואות שם הם הכי גבוהות אפשר לבדוק ברשת.
אם מעניין אותך יעוץ אחד על אחד הוא לוקח 500 שקל לפגישה
אם עדיין לא החלטת אולי כדאי שתבדוק את זהלמישהו יש רעיון להשקעות סולידיות בעיקר וכן פאסיביות יותר
המעלה בפוליסת חיסכון דבר ראשון שמושקעת במניות וכן בנכסים יציבים כמו נדלן בחול כביש 6 ועוד ,תוכל לפרט איזה הטבות במיסים יש על זה לפי
מה שידוע לי פוליסה זו מחויבת במיסים 25% מהרווח ככל השקעה סטנדרטית בשוק ההון
אולי כוונתך לקופת גמל להשקעה שזה כבר סיפור אחר?
רק כשמוכרים את המניה.מי שמשקיע דרך הבנק יש לו ניכוי מס במקור כך שאין שום דרך לצבור ריבית דריבית
בקופת גמל ובפוליסת חיסכון גם שעוברים מסלול אין מסרק כשמוכרים את המניה.
כל עוד שמחזיקים במניה, אין עליה שום מס!!
נכון.בקופת גמל ובפוליסת חיסכון גם שעוברים מסלול אין מס
לא ניכנס לעצם הנושא האם מומלץ להשקיע דרך הבנק או לא.ואני מדבר על יועצים שלמדו והתנסו הרבה שנים, ולא מתבססים על מאמרים באינטרנט
הדבר הכי לא כדאיאני הייתי ממליצה לקנות דירה ברוממה החדשה (תנובה, כדורי, בנית) ולהשכיר אותה.
מחירי השכירות עלו בצורה מטורפת, וניתן להשכיר דירת 3 חדרים כזו בכ10,000 שח, ו4 חדרים בכ13,000.
אשמח לפרטיםלאבא שלי יש חברה גדולה ורשת של חמש חנויות ותק של קרוב ל20 שנה מוכר מאוד בציבור החרדי מי שרוצה להשקיע מ50000 ומעלה מוכן לתת 8 אחוז תשועה שנתית אפשר לקבל המלצות ממשקיעים קיימים החזר כספי עם הודעה של מינימום 3 חודשים קודם לפרטים אפשר לכתוב לי באישי ערבויות ובטוחות
אז צריך לבדוק את המספרים בדיוק. ברור.הדבר הכי לא כדאי
זה לקנות דירות יקרות מדאי
לשכירות
זה כמו לומר לקנות דירה ב10 מיליון שקל ליד הים בת"א
ולהשכיר אותה ב20 אלף שקל לחודש
כדי לקבל תשואה גבוהה
צריך ללכת על קטן יותר
כי ככל שהמחיר זול יותר התשואה גבוהה יותר על דרך כלל
כך דוגמה-בפריפרייה דירה של 800 אלף תכניס בחודש 3 אלף שקל
ומאידך בבני ברק דירה של מיליון וחצי תכניס קרוב ל4
מה שאומר שעדיף להשקיע בפריפרייה בכאלה סכומים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //