בחור כ''כ מתוק ונאה פשוט כואבבב!!!כואב כואב...
חזרתי עכשיו מהלוויה...
ר' חנניה צ'ולק אמר בהספדו, כתוב" אל אמונה ואין עוול", הפירוש בזה - הקב"ה מחשב הכל גם את הסביבה ואם הקב"ה לקח אותו כך, כולנו צריכים להתעורר ולהתחזק, הקב"ה "מנער" אותנו...
מצרף תמונה יותר עדכנית מהתמונה שהביאו קודם
צפה בקובץ המצורף 462078
הקרבה אליו לא הייתה סודאולי עכשיו מותר לך לגלות מה הקרבה שלך אליו?
הסרטון מחולק לכמה חלקיםזה ההספד הכי מלא לצפיה שמצאתי.
מי שיודע למצא מקול הלשון ויעלה לכאן נודה לו מאד!
אכן הייתי שם ג''כ,כואב כואב...
חזרתי עכשיו מהלוויה...
ר' חנניה צ'ולק אמר בהספדו, כתוב" אל אמונה ואין עוול", הפירוש בזה - הקב"ה מחשב הכל גם את הסביבה ואם הקב"ה לקח אותו כך, כולנו צריכים להתעורר ולהתחזק, הקב"ה "מנער" אותנו...
מצרף תמונה יותר עדכנית מהתמונה שהביאו קודם
צפה בקובץ המצורף 462078
כואב ומצמרר!!איתמר ולדר בקדיש על אביו ז"ל • לבכות ולהתחזק
מחזק!!איתמר ולדר בקדיש על אביו ז"ל • לבכות ולהתחזק
כנראה מיום שישי בבוקרמחזק!!
ילד כ''כ מתוק וטהור,
שהקב''ה ייתן להם כוחות להמשיך בעז''ה.
אגב-
ממתי הווידאו הזה?
צביקי זה השמאלי ביותר זה שהילד החמוד (הלא הוא איתמר המתוק) נצמד אליו.קיבלתי קטע וידאו מחתונה של בנו של חיים ולדר לפני מס' שנים,
מעניין אותי לדעת מי מבין השלושה הוא צביקי ז''ל.
זה הקישור לאתר בו הוא מופיע-
http://www.93fm.co.il/radio/249171/
תודה!
אם אני לא טועה זה חתונה של דודי ונראה לי שאין לו יהודה.צביקי זה השמאלי ביותר זה שהילד החמוד (הלא הוא איתמר המתוק) נצמד אליו.
כמדומני שזה היה בחתונה של יהודה לפני קצת יותר משלוש שנים..
ממש ממש לפני שהכל התחיל...
צודק טעיתי...אם אני לא טועה זה חתונה של דודי ונראה לי שאין לו יהודה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים