נכתב ע"י קקטוס;1155490:שתהיה יפה וחזקה...
אם זאת גיטרה קלאסית, יש לוודא כי מותקן בה זיז מאחורה, כי ברוב הגיטרות הקלאסיות אין.
אני תקעתי את שלי לבד, דווקא יצא טוב למרות החששות שהיו לי.נכתב ע"י קקטוס;1155490:שתהיה יפה וחזקה...
אם זאת גיטרה קלאסית, יש לוודא כי מותקן בה זיז מאחורה, כי ברוב הגיטרות הקלאסיות אין.
נכתב ע"י trew;1155644:אני תקעתי את שלי לבד, דווקא יצא טוב למרות החששות שהיו לי.
נכתב ע"י Haim6130;1155690:עבה בדר"כ תשב יותר טוב, אבל זה כבר עניין אינדיבידואלי של נוחות נטו.
ממליץ לקחת איתך את הגיטרה לחנות מקצועית (שם הם אולי אפילו יוכלו להתקין לך זיז) ופשוט תנסי את רצועות ותבחרי את מה שהכי נוח לך.
הזיז עצמו כמה שקלים, התקנה זה בדרך כלל עולה יותרנכתב ע"י לאהלה ג;1155703:כמה עולה זיז (בערך) משהו טוב.
יש כזה דבר זול ויקר? במה זה תלוי?
נכתב ע"י קקטוס;1155705:הזיז עצמו כמה שקלים, התקנה זה בדרך כלל עולה יותר
נכתב ע"י לאהלה ג;1155703:כמה עולה זיז (בערך) משהו טוב.
יש כזה דבר זול ויקר? במה זה תלוי?
נכתב ע"י Haim6130;1155712:התקנתי פעם לאקוסטית שלי, הלכתי עם הגיטרה לחנות (כל"ז) והבחור התקין לי על המקום ולקח לי על הזיז + ההתקנה 20 ש"ח.
תודה
אפשרי גם לקדוח / להבריג לבד, אבל לא כדאי כי צריך לדעת בדיוק איפה. במיקום לא נכון הגיטרה יכולה להיסדק.
התקנת זיז יכולה לפגום בצליל, אבל זה קורה במקרים נדירים ומורגש יותר בגיטרות יקרות.
אני אישית לא הרגשתי הבדל.
נכתב ע"י לאהלה ג;1155763:אז לא כדאי לעשות את זה? כי זה גיטרה יקרה.
נכתב ע"י Haim6130;1155772:גיטריסט ותיק ומקצועי + אזניים רגישות, יוכל להבחין בהבדל.
כל עוד זה לנגינה ביתית ולא להופעות וכאלה אני לא חושב שזה יהיה משמעותי בשבילך.
כמה עלתה הגיטרה?
נכתב ע"י לאהלה ג;1155773:יותר מאלפיים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים