בנו של הקב"ה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
מישהו מכיר רצף זול אבל עבודה נורמלית ?
יש לי את כל החומר במקום ,אני צריך רק עבודה שיבוא וירצף [בבני ברק]
יש לי את כל החומר במקום ,אני צריך רק עבודה שיבוא וירצף [בבני ברק]
אין לאף אחד?
אשריהם ישראל@בנו של הקב"ה תראה איזה יופי הקבלן סידר לך!!
שלחתי לך את למיל את המספראשריהם ישראל
אין מילים ...
לא תמיד מניסיון שלי לא שווה לקחת בקבלנותלא עדיף לקחת רצף שעובד גלובלית?
וכך לא צריך לרדוף אחריו לעבוד ולא למרוח את הזמן?
מנסיון טרי
למה באמת?לא תמיד מניסיון שלי לא שווה לקחת בקבלנות
למה באמת?לא תמיד מניסיון שלי לא שווה לקחת בקבלנות
כי פועל שלוקח עבודה לפי קבלנות לסיים נגיד בשבועלא הבנתי למה זה גורם לו לעשות חפיפ?
אתם צודקים במאה אחוז שביומיות מורחים את הזמן ועובדים לעטוהאם היומית לא צריך לרדוף אחריהם כל רגע לראות שהם עובדים?
באמת לא מובן מאיליו קבלן שזו בדיוק פרנסתו ואמור להרויח מזה ביושר הולך ועושה חסד עם אחרים ונותן מספר של עובד וטורח לפרט ולהסביר בכמה מיילים מפורטים והכל ללא בקשת תמורה ,באמת ראוי להערכהשלחתי לך את למיל את המספר
יום בלי חסד זה לא יום בשמחהועושה חסד עם אחרים ונותן מספר של עובד
לא ממש קבלן לא שווה לקחת עבודת ריצוף אני בעיקר תחום תוספות שלד +פניםקבלן שזו בדיוק פרנסתו
אם אפשר לקפוץ על הפוסט הזה אני צריכה פועל גבס לסגירה קטנהיום בלי חסד זה לא יום בשמחה
אבל באמת זה חסד? לתת מספר של עובדים
בשמחה כול מי שרוצה ויהיה לי פועל בשבילו אתן בכיף
לא ממש קבלן לא שווה לקחת עבודת ריצוף אני בעיקר תחום תוספות שלד +פנים
בבני ברק ??אם אפשר לקפוץ על הפוסט הזה אני צריכה פועל גבס לסגירה קטנה
תודה רבה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //