- הוסף לסימניות
היכן אפשר להשיג מפל שחור גדול שיוכל לשמש לרקע שחור לצילום
רעיון נוסף מעבר לנייר שחור יתקבל בברכה
נכתב ע"י עמוד ועימוד;424120:היכן אפשר להשיג מפל שחור גדול שיוכל לשמש לרקע שחור לצילום
נכתב ע"י עמוד ועימוד;424135:2 מטר גובה
1.5 מטר רוחב
לקיר
ועוד אחד לרצפה
1 מטר גובה
1.5 רוחב
אפשר להגיע לרקע שחור בעזרת תאורה בלבדנכתב ע"י עמוד ועימוד;424120:רעיון נוסף מעבר לנייר שחור יתקבל בברכה
נכתב ע"י yitzy;424151:אפשר להגיע לרקע שחור בעזרת תאורה בלבד
הרעיון הוא להאיר את האובייקט בלבד בלי שהאור יגיע לרקע
זה נעשה בד"כ ע"י כוורות או מטריה\סופטבוקס שמאד קרובים לאובייקט
וע"י הרחקת האובייקט מהרקע
זה כמובן יותר קל בצילומי ראש\חצי גוף מאשר גוף מלא...
ניתן לראות כמה דוגמאות לשיטה כאן
לא היה בא לי להכין לו אתר חדש מאפס...אז שיניתי את הצבעים והלוגו מהאתר שלינכתב ע"י tamiro;424159:זה רק אני או שהאתר שלו דומה שתי טיפות וודקה לאתר שלך??
נכתב ע"י yitzy;424162:לא היה בא לי להכין לו אתר חדש מאפס...אז שיניתי את הצבעים והלוגו מהאתר שלי![]()
אמרה המומחית....נכתב ע"י photosbyrik;424237:לרקע שחור הכי מתאים קטיפה איכותי שחורה...
היא לא מחזירה אור.
אני קניתי בד ארוך וחתכתי ל2 וחיברתי ויש לי רקע ענק.
תמונות לדוגמה
נכתב ע"י twiti;424417:יש לו גם רקעי בד מתאימים
אם כי הבנתי שהרקעי בד שלו לא כ"כ מומלצים (לא מניסיון!)
נכתב ע"י photosbyrik;424418:אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את זה יש לי שני רקעי בד שלו מאוד טובים ולא מורדים צבע
לגבי רקע שחור כרגע אין לו לדבריו יגיע שבוע הבא.אפשר לקנות רקע שחור בכל חנות של בדים הבעיה שאין במידות שאנחנו משתמשים ואם מחברים רואים את התפר
נכתב ע"י twiti;424417:נכתב ע"י yitzy;424177:יש לו גם רקעי בד מתאימים
אם כי הבנתי שהרקעי בד שלו לא כ"כ מומלצים (לא מניסיון!)
אני לא יודע מאיפה אתה לוקח את זה יש לי שני רקעי בד שלו מאוד טובים ולא מורדים צבע
נכתב ע"י yitzy;424454:אני חוזר בי!!
זה ישב לי בראש כבר כמה חודשים ש'הרקעים של פוטופריק לא טובים'...זכרתי שמישהו כאן בפורום לא מרוצה מהם
עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי את ההודעה
מסתבר שזה דעת יחיד והרוב המוחלט מאד מרוצים מהרקעים שלו!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים